Innehåller annonslänkar till Ellos
Sommaren inleddes och avslutades med syrrans och min familj! 💖
I går var de här på lite plock och soffhäng – så myyyyys!
Vilken härlig sommar vi haft men i morgon är det skolstart! Än är så klart inte sommaren över – väderkartan ser ganska lovande ut för slutet på veckan, liiiite mer sol vill jag ha innan hösten gör sitt intåg på riktigt!
Jag ser dock fram emot hösten ’19! Så mycket roligt inplanerat! Resor till både Sitges och Dublin väntar och roliga events väntar med vänner 🥳
Som sagt syrran med familj var ju här igår! Jag bjöd på enkel plockmat då de redan varit på kalas och ätit där tidigare på dagen.
Syrran och jag inledde med en sockerfri Hallonmojito – Recept HÄR
Monti Garbi är alltid ett säkert kort för plockbordet!
Något för alla =)
Ostar, tryffelsalami, chili cheese krustader, snacks och pizza
Haha Eden kollade direkt in vad frukt- och chokladfatet hade att erbjuda.
Det här är så gott! Carpaccio på rostbiff med härlig vinägrett och gotte på!
Perfekt på buffébordet eller som förrätt eller till plocket.
Ett fruktfat med choklad är ett trevligt gotte/dessertalternativ.
Jag hade ananas, vindruvor och jordgubbar och så schweizernöt, daim och after eight.
Vill man ha sockerfri choklad kan man ha det, eller mörk choklad.
Här kommer receptet på Rostbiffs Carpaccion!
Skriv utRostbiffscarpaccio
- Portioner: 8
Description
En ljuvlig rätt till buffébordet, som förrätt eller till plocket.
Ingredienser
12–15 tunna skivor rostbiff
1 näve ruccola
1/2 dl pinjenötter
1 dl hyvlad parmesan
10 små tomater i olika färger, halverade
10 st cocktailkapris
Vinägrett:
1 burk Zeta Tapenade oliver och kapris
2 msk mörk balsamvinäger
2 msk olivolja
1 riven vitlöksklyfta
lite salt & svartpeppar
Instruktioner
Blanda ihop vinägretten.
Lägg upp rostbiffsskivorna på ett fat. Lägg på ruccolan, tomathalvorna, pinjenötterna, parmesanflagorna, cocktailkaprisen.
Fördela vinägretten över och vänd ihop toppingen något.
4 kommentarer
Hej!
Jag tycker att din carpaccio på rostbiff ser så god ut. Tror du att man kan servera den som en huvudrätt med någon form av potatis till? Vad tror du i så fall passar? Potatisgratäng potatissallad?
Absolut! Potatissallad eller ugnsrostade rotfrukter!
Åh,🤩allt blir så fint på bordet när du har ”småplock”! Och choklad fatet med alla läckerheter såg ju sååå👌👏👏👏👏🤓