Bloody Mary – klassisk brunchdrink

av Åse

Hej hej!

Åh vilken FANTASTISK morgon! Solen lyser från klarblå himmel och även om det inte är några grader att prata om så är det VÅRLIKT ute!

Vi har massor att stå i både inne och ute, trädäcket ska rengöras så Daniel har åkt och hämtat upp en maskin vi brukar hyra (En Bona) och jag ska rensa i både kök och på ovanvåningen.

Förra söndagen hade vi brunch här hemma och det var så lyckat!
Emma, Jens och deras äldste son Fritte (Noels kompis) dök upp framåt 12

Det var Eggs Benedicts, amerikanska pannkakor, äggröra (som blev äggkaka för jag glömde den i ugnen haha!) Bacon, bär, juicer, Mimosas, nybakade kalljästa frukostfrallor

OCH Bloody Marys!
Sååååå gott till brunch! =)

Här kommer receptet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bloody Mary


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

6 cl Vodka
12 cl Tomatjuice (tex Fontana)
2 cl Citronjuice
5 droppar Tabasco
1/2 tsk Worcestershiresås
Sellerisalt (herbamare) & Svartpeppar (sammanlagt ca 1 krm
Selleri


Instruktioner

Häll ner vodka, tomatjuice, tabasco, worcestershiresås och salt i en shaker och skaka med is.
Häll sedan ner i ett högt glas och häll över lite svartpeppar.
Dekorera drinken med en selleristjälk och en citronskiva.

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.