Ingredienser
1 påse råå vannameiräkor 750 g eller ca 600 g laxfilé
4 portioner risnudlar, soba, äggnudlar eller lågkolhydratnudlar
1 burk vattenkastanj
2 morötter, skalade
1 Broccolistånd
4 salladslökar eller 1 bit purjolök
1 solo vitlök, finhackad
1/2–3/4 dl hoisinsås
1 msk japansk soja
1–3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) (går även bra med 1–2 tsk sambal oelek)
2 tsk sesamolja
salt, peppar, kokosolja utan smak att steka i
Instruktioner
Dela laxen i mindre bitar, stek i fett, salta och peppra.
Stek räkorna i fette tills de blivit rosa, salta och peppra.
Koka nudlarna eller skölj lågkolhydratnudlarna ordenligt.
Rör ihop hoisinsås, hackad vitlök, chilipastan, soja, sesamolja.
Skär grönsakerna i mindre bitar, stek mjuka i fett. Rör ner hoisinsåsen över grönsakerna, rör ner nudlarna.
Servera med valfri proteinkälla.