Ni vet, de bästa kvällarna blir ofta de oplanerade!
Dagen innan midsommar var inget planerat men så tog jag fram Argentinska Rödräkor från Ishavet och Pilgrimsmusslor och frågade syrran med familj om de ville komma över. Vi bor i samma område, ca 4 minuter från varandra (till fots) och eftersom det var match mellan Danmark och England så var gänget taggade!
Vilket lag tror du Martin håller på? 🤣
Syrran hjälpte till att göra bruschettas.
Mums!
SOMMARKANNA och Bruschetta med feta & rostade tomater
Det är supergott att göra en plåt med ugnsrostade tomater med vitlök och förvara i kylen. Gott på omeletten, som tillbehör till grillen eller i sallad!
Barnen fick lite Fanta exotic och is.
Vilka Daniel hejade på syns väl också 😀
De här räkorna är FANTASTISKA!
Så mycket smak i och de tillagas fort!
Grillade pilgrimsmusslor är också så gott!
Grillad marinerad fläskkarre funksr alltid!
Här kommer receptet på de goda räkorna!
Skriv utArgentinska Rödräkor med vitlök- och chili
- Portioner: 4
Ingredienser
15 frysta räkor (rödräkor, råa
2 klyftor vitlök
1 tsk chiliflakes
1 citron, resten
1 kruka färsk koriander
salt, peppar
1/2 dl rapsolja
Till servering: Srirachamajonnäs
Instruktioner
Hacka chili, vitlök, halva krukan koriander och riv lite citronzest i en bunke. Blanda i olja, salt och peppar. Lägg i räkorna i marinaden och låt dra.
Lägg räkorna direkt på gallret. Grilla ca 1,5 minuter på varje sida.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)