Årets sista Matkärlek ute i butik NU!

av Åse

Heeeeeej från en annan värld!
Ja så känns det! En sagovärld! Vi har haft en sådan fantastisk resa så det finns inga ord! Fantastiska Leila och fantastiska Drömresan till Dubai! Jag följer absolut med nästa år igen! Vi åker hem i natt och i morgon bitti svensk tid landar jag på Arlanda. Ska bli UNDERBART att komma hem till familjen och adventsmyset! Jag har givetvis dragit på mig halsont och stämbandstrassel men det gör jg alltid när jag reser numera. Får hoppas det inte blir sämre.
Ska visa lite mer bilder så klart men först ska jag tipsa er om att nu är årets sista Matkärlek ute! Ett fullspäckat nummer med härlig inspiration, smarriga lågkolhydratrecept och spännande läsning.
Matkärlek har satsat stort på julen och nyår och bjuder på många goda julkklappstips! Hela 44 lågkolhydraträtter med smaker som passar utmärkt till första advent, självaste julafton men också nyårssupén längre fram.

Här finns något för alla. För traditionalisterna som inte kan tänka sig julen utan Janssons och sill men också recept för dig som vågar experimentera fram nya rätter med en egen twist! Utan att tappa bort det hälsosamma fokuset som kännetecknar naturlig lågkolhydratmat.
Jag är som vanligt med i tidningen med lite goda recept och lite kloka tankar 😉
Numret finns i butik from idag 24/11

MAT_omslag 6

4 kommentarer

Susanne 24 november, 2015 - 22:05

Har du provat Coldzyme, lite förebyggande? När jag flyger sprayar jag svalget en gång i timmen, tips från läkarkompis. Funkat bra hittills för mig och familjen. Finns på Apoteket och ofta i taxfreebutiker.

Svara
Åse 25 november, 2015 - 11:01

Ja Coldzyme har jag! Den sprayade jag i Teneriffa men kände ingen direkt verkan.

Svara
Mrs Müller 24 november, 2015 - 18:14

Välkommen hem! Kolhydrater som är så gott!! 🙂

Svara
Anchi 24 november, 2015 - 12:44

Välkommen hem till mysiga advent. Skickar en krya på dig hälsning och hoppas du delar med dig av ”bra tips” inför julen. Tycker det är en tuff period med godis och gottebord; ) Kram

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.