6,7K
I dag blev det ytterligare en laddning äggmuffins, denna gången med chorizo och soltorkade tomater. GOTT!! Blir ju som en portionsbit paj utan skal =)
12 stycken
10 ägg
2 dl västerbottensost
1 dl grädde (eller vatten om du äter mejerifritt)
2 chorizo
Strimlade soltorkade tomater
salt, peppar
Skär korven i mindre tunnare bitar och stek. Vispa ihop grädde, ost och ägg och salt, peppar och häll i muffinsformar. Toppa med chorizon och soltorkade tomater. Grädda i 175-200 grader i 20 minuter. Jag höjde den sista stunden till 225 gr.
Nu ska jag adeventspynta och sedan fira det med att baka lite mer! =))
5 kommentarer
Åh dessa såg otroligt goda ut!!
Du är så fantastiskt duktig på det här med mat Åse, vill ha allt du bjuder på här haha =)
KRAM
De måste jag prova. Måste ju passa perfekt i utflyktsväskan. 🙂
Ser jättegoda ut, är det stora muffinsformar du använder? 🙂
Nej vanliga :))
De ser så himla goda ut måste prova 🙂 Har du provat och frysa dom? Är de lika goda tinade då?
Ha de bra!