Adventslunket

av Åse

God middag alla härliga läsare! Känns verkligen som jag försummat er sista dagarna :/
Men i går gick boken till tryck och nu blir det lugnare framöver och jag kan lägga mer tid åt att kreera recept till bloggen! =)
I går skålade vi i Champagne för boken! Jag gillar systemets billigaste skumpa! Charles Mignon! Klart prisvärt!
Sedan blev det högrevsburgare (från M.A.Ts DELI) med kålrotspommes och gucca! Mums!!!
IMG_4777


IMG_4789
IMG_4793

Har ni adventpyntat!? Det har jaaaaag, eller rättare sag, jag och småtjejerna – vi har inte varit helt överens om vad som ska stå vart haha!
Kommer lite bilder senare om hur det blev! =))
Och nu är ju tävlingen också slut så vinnaren annonseras strax!! Håll tummarna!

3 kommentarer

Ewa 30 november, 2013 - 17:15

hej Åse
Tänkte göra jansons på rättika men hittade inte det i affären,
kan man ta kålrot istället eller vad kan man ta.
Kram
Ewa S

Svara
Åse 30 november, 2013 - 17:26

Ja du kan ta kålrot istället!

Svara
Matilda 30 november, 2013 - 16:59

Var ifrån kommer dina champagneglas? Har länge letat efter liknande 🙂

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.