Ingredienser
8 skivor lövbiff
16 skivor Milano salami
2 st kvibille ädel
salt svartpeppar
smör att steka i
vatten
1,5 msk oxfond
3 dl vatten
3 dl grädde
1 msk svart vinbärsgelé
1 tsk kinesisk soja
salt, peppar
Instruktioner
Lägg skivorna på en skärbräda, salta och peppra båda sidorna.
Lägg 2 skivor salami på varje lövbiffsskiva, skär ädelosten i skivor och fördela på lövbiffsskivorna. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör och stek rulladerna hastigt på hög värme så att de får fin färg.
Häll på vatten och oxfond och låt sedan bräsera under lock i 45 minuter.
Ta upp rulladerna och lägg på tallrik, sila skyn i durkslag och häll sedan tillbaka 1 dl i stekpannan tillsammans med 3 dl grädde, svart vinbärsgelé, soja och smaka av med ev. salt & peppar. Lägg i rulladerna och låt puttra ihop i 5-8 minuter.