Jag funderar lite på vad vi ska äta ikväll och så kom den här godingen upp i huvudet!
Den gjorde vi sååååå många ggr förra sommaren!
Marinaden blev to-die-for!
Det funkar lika bra till fläskfilé, eller annan kycklingdetalj.
Varför inte ha till en god sallad? Det lutar lite åt det ikväll!
Jag rev osten liiiite för grovt men jag mixade marinaden slät med mixer.
Men man kan självklart skippa det momentet!
Spara 1/3 del av marinaden för att ha som dressing sedan när kycklingen är grillad! Blev så himla gott!
Nu är det ju tid för färsk vitkål! Såååå gott med lite olivolja, salt & peppar och ev att pensla med brynt smör sedan.
Marinaden skedas över void servering – YAMMIEEEEEE
Sallad, tzatziki och Pimientos de Padrón med havssalt _ behöver inte vara svårare än så här!
Gott och nyttigt!
Här kommer receptet!
Skriv utCitron- och parmesanmarinerad kycklinglårfilé
- Portioner: 4-6
Ingredienser
1 kg kycklinglårfilé
1/2 dl olivolja
1 citron, saften
4 vitlöksklyftor
1 msk honung eller fibersirap
1 tsk paprika
1 tsk lökpulver
1/2 tsk oregano
1/2 tsk timjan
1/2 tsk chili flakes
1 tsk salt
1 dl riven parmesan
Instruktioner
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
3 kommentarer
Supergott! Men gör gärna extra marinad, den var jättegod som dressing till salladen också.
Det ser magiskt gott ut, måste prova kycklingen
Låter jättesmarrigt😀 Vi grillar ofta kycklinglårfilé. Kul med ny smak.
Tack 🙏🏻
Jeanette J