Blomkål i kryddsmör

av Åse

Hej på er!
Jag har legat i 90 minuter hos min fransstylist och slumrat, sååååå himla skönt alltså! Skön lugn musik i högtalaren och skön omvårdnad. Vilken lyx!
I går blev det denna goda men enkla rätt – vem gillar inte snabblagade maträtter mitt i veckan!?
Denna goda rätt brukar jag göra när jag vill ha ett gott men enkelt tillbehör.
Råa blomkålsbuketter som kryddas med salt och paprika och sedan hyvlar jag rejält med smör över och även lite riven ost.
Sätt ugnen på 200 g och sätt in blomkålen.
Ta ut och skeda över kryddsmöret ca 2 ggr och blomkålen är klar när den är mjuk!


Jag serverade blomkålen med hamburgerkött, röd cheddar och ett stekt ägg! MUMS!


Gott tips! Prova vetja!
KRAM!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

5 kommentarer

Meny vecka 2 & 3, 2018 - Carnebro - En del av Anna-Carin 5 januari, 2018 - 20:04

[…] Fredag: ostomelett med kålsallad och tomat Lördag: rester till lunch, osthamburgare med blomkål i kryddsmör till middag Söndag: fiskgryta med saffran och aioli, […]

Svara
Jeanette 2 januari, 2018 - 18:46

Jiiiisses, säger jag bara!!! Gjorde detta kväll och hade endast en ryggbiff och några bakade tomater till…. Enormt gott!!!

Svara
Blomkålsrätter | Brittas matblogg 23 november, 2017 - 10:01

[…] 56kilo.se […]

Svara
Ingrid Hyberg 10 november, 2017 - 20:07

Har inte provat recepten än, det ser verkligen läckra ut. Lovar att jag ska prova

Svara
Carina Ruthberg 9 november, 2017 - 17:58

Himla bra tips på tillbehör istället för mos. Gotti gott gott!
Den tackar vi för 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!