4,3K
På kvällen tog vi oss till Bar Calippo, en takterass här i Sitges och njöt av eftermiddagssolen, vilken energi solen ger!



Anna och jag passade på att sammanställa vår bok, gå igenom recepten och bocka av det sista! Deadline 1 oktober!
Sedan gjorde vi Pintxosbarerna, det är små barer där man äter läckra Pintxos, dvs brödbitar med olika goda pålägg. Det är rejäla pålägg så inga problem att kasta bort den tråkiga torra brödbiten underst 😉

Det är Fiesta Tecla idag så igår var det värsta röjet i de smala gränderna med musik, fyrverkeri, dans och glada människor, kallas Nit de Foc och är tradition dagen innan Fiesta Tecla. KUL! På vår morgonpromenad i morse höll de fortfarande på 🙂
https://youtu.be/DJ5g5Nw6syE
I förrgår var vi på Cavaprovning på Vallformosa, ligger ca 30 minuter härifrån.
Så himla trevligt!
Vi fick lära oss allt om Cavaproduktionen, se allt från när lastbilarna kom med druvorna, till hur de fylldes på flaskor etc.
De har även sparat många av de gamla verktygen så det blir lite av ett muséeum.
Valformosas ägare är 83 år gammal och bor på Vallformosa i ett pampigt hus – han fick vi också träffa, en pigg farbror!
Vi fick prova både vitt vin och olika cavor och givetvis köpte jag hem ett helt gäng av lite olika godsaker =) Nu ska jag bara få hem dem! Haha!
Klicka upp bilderna för större bilder.
Ha en fin dag! ❤️
Hej på er!
Dagarna tuffar på här i fantastiska Sitges och i morgon flyger vi hem! Ska bli skönt så klart även om vi har haft det magiskt på den här resan. Allt har bara klaffat, det har bara varit god energi här, vädret har varit toppen och schemat har suttit bra.
I kväll har jag en Tips & Trix workshop och sedan kör jag och Anna parträning på stranden från min bok Ät & Njut! Ska bli kul!
I går hade vi en ledig dag här så det blev strandhäng och som vi njöt! Det är något magiskt med vår strand här i Sitges!
På kvällen tog vi oss till Bar Calippo, en takterass här i Sitges och njöt av eftermiddagssolen, vilken energi solen ger!






Anna och jag passade på att sammanställa vår bok, gå igenom recepten och bocka av det sista! Deadline 1 oktober!


Sedan gjorde vi Pintxosbarerna, det är små barer där man äter läckra Pintxos, dvs brödbitar med olika goda pålägg. Det är rejäla pålägg så inga problem att kasta bort den tråkiga torra brödbiten underst 😉



Det är Fiesta Tecla idag så igår var det värsta röjet i de smala gränderna med musik, fyrverkeri, dans och glada människor, kallas Nit de Foc och är tradition dagen innan Fiesta Tecla. KUL! På vår morgonpromenad i morse höll de fortfarande på 🙂
https://youtu.be/DJ5g5Nw6syE
I förrgår var vi på Cavaprovning på Vallformosa, ligger ca 30 minuter härifrån.
Så himla trevligt!
Vi fick lära oss allt om Cavaproduktionen, se allt från när lastbilarna kom med druvorna, till hur de fylldes på flaskor etc.
De har även sparat många av de gamla verktygen så det blir lite av ett muséeum.
Valformosas ägare är 83 år gammal och bor på Vallformosa i ett pampigt hus – han fick vi också träffa, en pigg farbror!
Vi fick prova både vitt vin och olika cavor och givetvis köpte jag hem ett helt gäng av lite olika godsaker =) Nu ska jag bara få hem dem! Haha!
Klicka upp bilderna för större bilder.
Ha en fin dag! ❤️
Annons för TrendRehab
IR_KAMPANJ - tom 31/3!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Just nu nedsatta priser på IR produkter vilket innebär hela 26% rabatt och uppåt.
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
IR_KAMPANJ - tom 31/3!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Just nu nedsatta priser på IR produkter vilket innebär hela 26% rabatt och uppåt.
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)

2 kommentarer
Ser bara så härligt ut ??✨
Vad kommer din klänning ifrån? ?
Ni ser ut att ha haft en riktigt härlig resa. Man kanske ska ta ett kliv ut å våga åka med alldeles ensam på er resa nästa gång.