Sockerfri Champagnesorbet

av Åse

Detta är såååå gott och ett härligt tips till Nyår!
2 personer
2 dl vatten
1,5 dl sockerersättningsströ (typ Ica Steviaströ) eller valfri sötning!
1 dl färskpressad citronsaft + rivet skal
1 äggvita
Koka upp vatten och sockerersättning till en sockerlag, Tillsätt citronjuice och skal och låt sjuda i 5 minuter. Låt svalna i kylskåp.
Vispa äggvita styvt och rör ner i citronsmeten.
Häll i glassmaskin tills den är klar och frys färdigt i frysen.
Servera i cocktailglas med iskall champagne runtomkring.
Champagnetips: Jeanmaire


 

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab
IR_KAMPANJ - tom 31/3!
Min kod 56KILO ger 20% rabattALLT. Just nu nedsatta priser på IR produkter vilket innebär hela 26% rabatt och uppåt.
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab

3 kommentarer

Anna 1 januari, 2016 - 02:06

Fantastiskt gott! Gjorde på nyår och det gick verkligen hem! Ska göras fler gånger. Hade ingen glassmaskin men gick lika bra att frysa i form och röra några gånger medans det frös. Gott nytt år och tack för härlig blogg och inspiration!

Svara
Roxanna - Kamp efter Cancern 30 december, 2015 - 20:21

tummen upp

Svara
Carolin 30 december, 2015 - 14:19

Detta måste absolut testas imorgon , tack för underbara tips. Gott nytt år.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.