Salami & vitlöksfyllda kycklingfiléer

av Åse

Detta är en gammal GI klassiker som jag dammat av och förnyat lite.

Kycklingfiléer fyllda med salami, soltorkade tomter, vitlök & örter cantadouost och färsk basilika.
Serveras med en kall pestosås och en sallad på fetaost, soltorkade tomater, gurka, oliver och spröd salladsmix.

Låter gott eller hur?! Är det också! Fräscht, smakrikt och jättegott!

4 portioner

4 kycklingfiléer
8 italiensk salami
8 soltorkade tomater
Färsk basilika
Vitlök & Örter Cantadou
2 dl matlagningsyoghurt
3 tsk grön pesto
Sallad
gurka
blandade oliver
1 förpackning feta eller buffaloost

Sätt på ugnen på 225 gr. Stek kycklingfiléerna runt om, salta och peppra. Snitta dem och fyll med salamiskivor, cantadou, bitar av soltorkade tomater och färsk basilika.
Stek i ca 20 minuter eller till en innertemp på 75 grader.
Rör ihop matlagningsyoghurten med peston.
Skär upp varje kycklingfilé i bitar och servera med salladen och pestosåsen.

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

11 kommentarer

ak74 15 april, 2010 - 23:48

Tack igen för ett toppen gott recept…
jag får sååå mycke insperation från din sida åter igen stort tack.

Svara
livetoday - 52 kilo 2 april, 2010 - 16:13

GUD. det ser heeelt galet gott ut! Man blir så sugen på att vara jättenyttig när man läser din blogg.

keep up the good work! 😀 kram

Svara
Mariah Geijer, EDSBYN 31 mars, 2010 - 22:11

Oh, mitt favorit recept i ny tappning.
Måste testas 🙂
Men nu bär det av till fjällen för oss över påsk, härligt!

Ett tips.
Browniecheescakefudgekakan som jag hittade recept via en länk i ett tidigare inlägg från dig (bloggfamiljen) var himmelsk.
Bakade den till min sambos födelsedag och alla gäster berömde och många frågade efter receptet.
Ett tips på en lätt och god bjud-efterrätt!

Ha en härlig påsk!
Nu ska jag krypa i säng med min nyblivna 31-åring efter en lång dag.
Kram//Mariah

Svara
Linda 31 mars, 2010 - 18:15

Mmmm vad det lät gott….denna ska testas nu i kväll…kycklingen är i ugnen och jag håller på att göra en god sallad…lägger ut bilder på min blogg sen…
Trevlig påsk..Linda

Svara
anna-lena 31 mars, 2010 - 08:38

Shit, vad gott. Jag gör nästan likadant med helgrillad fläskfile, fast då lindar jag in den i bacon med.

/Kramis A-L

Svara
sara 30 mars, 2010 - 22:25

Låter super gott!! Detta ska verkligen testas 🙂
kram

Svara
Maria 30 mars, 2010 - 22:05

Kycklingen låter ju jättegod. Jag har aldrig ätit pesto och nu håller jag på och googlar om nåt nötfri variant för dotterns skull. Men kycklingen ska vi testa oavsett. 🙂

Svara
Jessica 30 mars, 2010 - 21:54

mums vad sugen jag blev nu gumman!
Du får inte visa så här gott på kvällskvisten:))

PUSS

Svara
Anna-Maria 30 mars, 2010 - 21:38

Det här lät ju jättegott!!

Svara
Elliekaramelli 30 mars, 2010 - 21:09

Åse, du är såååå grym på mat!!! Jag kommer verkligen prova ALLA dina recept när jag väl börjar äta mat igen 🙂

kraaaam

Svara
Alexandra 30 mars, 2010 - 20:34

Mums! Det låter fantastiskt gott. Jag är så imponerad av att du har fem barn och ändå hinner laga så goda middagar. Jag är urdålig på att laga mat tyvärr, men önskar jag kunde..

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.