Jag har fått dille på Touch of taste fonder! Variationerna är oändliga och de ger sååå mycket smak att kryddor i princip är onödiga. I denna rätten har jag använt rödvinsfond som ger mycket god rödvinssmak!
4 personer á 6,5 pts (8,5 pts med nya duoval)
400 g 10% nötfärs
1 stor burk hela champinjoner
1 gul lök
1 Milda mat Extra
Touch of taste rödvinsfond efter smak
Valfri mängd potatisar
lite kinesisk soja
Tärna potatis och förkoka en liten stund.
Stek upp färs, lök och champinjoner och blanda sedan i grädden, sojan och fond och lägg i den tärnade potatisen och låt sedan allt småputtra tills potatisen är lagom mjuk.
Servera med god sallad eller grönsaker och gärna ett stekt ägg.
[singlepic=69,150,113,,]
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
8 kommentarer
I går provade jag din rödvinspytt. Den var helt otroligt god. Barnen som annars är väldigt kräsna åt faktiskt allihop, även om två av dem tog bort champinjonerna. 🙂
Smarrigt värre! Måste prova någon dag!
Ha en skön Kreta-resa! / Sara
P.s Nu hittade jag ”privat-knappen”!! 🙂
Gjorde detta idag. Blev SUPERGOTT!!!!!
Tack för att du delar med dig av allt!
Är ganska ofta inne på din fina sida och kollar. Har aldrig förut skrivit.
En sådan prestation du gjort!!! Många grattis till dig, du har varit superduktig.
Jummie, detta blir middagen hemma idag – låter verkligen jättegott!
Hoppas att ni har bättre väder än oss, här spöregnar det :-/
Kram!
Åhh det lät jättegott! Måste försöka mig på det någon dag 🙂
Ja visst är det bra fonderna! Prova att steka skivad potatis, morot och lite lök i grönsaksfonden, Ingen olja behövs då, blir supergott.
smask! det blir middagen ikväll.
TACK