5,2K
4 portioner á 8 pts
2,75 dl okokt ris (parboiled så håller du nere GI)
2 tetrapack av keldas örtsås
4 kycklingfiléer
1 purjolök
Gör så här:
Koka riset.
Strimla kycklingfilén, krydda gärna med Santa Marias /Viktlök/Örter
Stek upp kycklingen med purjolöken och häll sedan det kokta riset i en ugnsform, fördela den stekta kycklingen/purjon över och töm de två keldasåserna över. Gratinera i ca 250 g med folie över. (ca 10-15 min)
Severa med en god sallad till, tex tomatsallad! (skivade tomater, skivad rödlök och balsamvinäger, italiensk salladskrydda)
Källa: Eget recept
Annons för TrendRehab
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
