Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Carbonara


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

Ingredienser

  • 2 paket bacon
  • 1 stor gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 äggulor
  • 12 dl riven parmesan
  • 1/2 dl vispgrädde
  • salt, svartpeppar
  • bladpersilja till servering

Instruktioner

  1. Klipp baconet i mindre bitar och lägg i panna. Efter ett tag blanda ner finhackad lök och vitlök.
  2. Blanda ihop på medelstark värme, löken ska inte få så mycket färg.
  3. Vispa ihop ägg, riven parmesan och vispgrädde. Salta och peppra.
  4. Koka pastan alt riv zucchinin och blanda sedan ner i baconfräset, rör ner ägg och ostsmeten.
  5. Jag hade även i lite broccoli, också gott!
  6. Servera gärna med lite bladpersilja och nymalen svartpeppar!

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4