4,6K
Ja inte världens vackraste bild! Kladdigt, men det blir gott!
På smord plåt och sedan in på 225-250 grader i ca 20 minuter.
Rotfrukter i ugn..
Klart!
God morgon! Här stressas det, ska packa det sista i väskan och sedan puttra iväg i lilla 56kilo bilen mot varberg för vår Må-bra helg där! Ska bli sååååååå kul!!
Ni får givetvis uppdateringar under helgen!
I går blev det lite kycklingrullar till middag. Enkelt och gott och man kan fylla med vad som!
Jag köper Guldfågels tunnskivad kycklingfilé (smidigt!) och i går fyllde jag med dijon, soltorkade tomater, färsk timjan och mozzarella och så lindade jag in dem i baconskivor. (saltar och pepprar båda sidorna först)
Ja inte världens vackraste bild! Kladdigt, men det blir gott!
På smord plåt och sedan in på 225-250 grader i ca 20 minuter.
Rotfrukter i ugn..
Klart!
Hörs senare vänner!!
4 kommentarer
Gjorde ikväll o serverade med bladpersiljesallad lätt dressad m salt, peppar, olivolja o citron samt din vitlökssås. Grymt!
mums, ser riktigt gott ut 🙂
Så fort jag hör rullader nu så tänker jag direkt på den söta ungen som står och säger ”jo man rullar dem” 😛
Ser smaskens ut 🙂 Ha det så härligt i Varberg!