Kycklingrullar med dijon och timjan

av Åse

God morgon! Här stressas det, ska packa det sista i väskan och sedan puttra iväg i lilla 56kilo bilen mot varberg för vår Må-bra helg där! Ska bli sååååååå kul!!
Ni får givetvis uppdateringar under helgen!
I går blev det lite kycklingrullar till middag. Enkelt och gott och man kan fylla med vad som!
Jag köper Guldfågels tunnskivad kycklingfilé (smidigt!) och i går fyllde jag med dijon, soltorkade tomater, färsk timjan och mozzarella och så lindade jag in dem i baconskivor. (saltar och pepprar båda sidorna först)
IMG_7062


Ja inte världens vackraste bild! Kladdigt, men det blir gott!
IMG_7063
På smord plåt och sedan in på 225-250 grader i ca 20 minuter.
IMG_7064

Rotfrukter i ugn..
Klart!
IMG_7068

Hörs senare vänner!!

4 kommentarer

Josephine 10 februari, 2014 - 19:07

Gjorde ikväll o serverade med bladpersiljesallad lätt dressad m salt, peppar, olivolja o citron samt din vitlökssås. Grymt!

Svara
Lina S 7 februari, 2014 - 15:57

mums, ser riktigt gott ut 🙂

Svara
Lina - Foodoholic 7 februari, 2014 - 12:51

Så fort jag hör rullader nu så tänker jag direkt på den söta ungen som står och säger ”jo man rullar dem” 😛

Svara
Martina 7 februari, 2014 - 08:39

Ser smaskens ut 🙂 Ha det så härligt i Varberg!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.