God morgon!
Hoppas ni hade en fin fredag!
Här skiner solen och vi har nyss fått oss lite frukost, citronkvarg med blåbär och granola och havreknäcke med Cream cheese, gurka och örtsalt – love it!
Tur med vädret får vi, vi drar ner till Veberöd först vid 14.30 för att möta upp Malin & Fredrik och sedan vidare ner mot Kåseberga där vi för andra året i rad är med om deras MAKALÖSA skaldjursbuffé! Ni kan läsa om vårt förra besök här: Kåseberga Skaldjurskväll – galet med skaldjur!
Vi sover över på Kåseberga Gårdshotell & Spa – ser så mysigt ut!
Hittade de här bilderna i kameran igår, en enkel kycklinggryta som jag gjorde till barnen en kväll när jag och Daniel skulle iväg. En sådan där ”man tager vad man haver) som blev så god!
Jag gjorde i Cockpoten men går bra även i spis eller ugn!
Kycklingen förstektes lite snabbt, kryddades med chili flakes, vitlökskrydda och salladskrydda.
Ner i pottan och så hade jag ett paket med färdigpackad bacon som jag stekte och lade över kycklingen (ca 1 paket vanlig bacon)
På med soltorkade tomater (ca 6-7 st hackade)
På med grädde så att det nästan täcker kycklingen (och ringla över lite kycklingfond.
2,5 timme på LÅG! Görs den i tex traktörpanna på spisen, låt det puttra ca 20 minuter.
Klart! Enkelt men så gott!
Kram på er så länge!
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)