Gott i grilltider!
4 portioner, 6.5 pts á person
1 gul lök
500 g köttfärs
1/2 dl hackad persilja
1 ägg
2 msk chilisås
1 tsk oregano
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk olja
1 msk soja
1 burk Lätt creme fraiche vitlök och gräslök 10-11% (1/2 dl per person)
Serveras med helstekta små potatisar – räkna extra för det! och en god tomatsallad!
Finhacka löken.
Blanda köttfärs med lök, persilja, ägg, chilisås och kryddor.
Dela färsen i åtta delar.
Forma varje del till en avlång köttbulle direkt på grillspetten.
Blanda soja och olja och pensla på spetten.
Grilla på grill eller i ugnen ca 10 min på varje sida.
Källa: Tasteline, modifierat av mig.
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
9 kommentarer
Åh, vad roligt med en blogg med massa vv recept! 🙂
Funderar på att börja med vv, så jag kommer defenitiv att följa din blogg 🙂
Ha en bra dag!
Åh smaskens!! Kul att du uppar här också!!!
kram
Äntligen..hahaha
Detta ska testas !! Har du fler på lut ;)) haha
Nä förlåt, jag ska inte stressa dig.
Kramelikram
Mums vad gott. Vad man kan göra mycket med köttfärs.
Tack för ditt recept
Kram 🙂
Åh, Åse! GRATTIS till lillknytet i magen 😀 Det var sååå längesen jag tittade till dig och under den tiden har magen krymt väsentligt men fyllts på med någonting annat 😀 Så underbart härligt! GRATTIS igen 😀
Vad gott det ser ut och äntligen ett nytt recept .. det är rena julafton när du kommer med det =)
Tack !!
Kram Åsa
härlig sommarmat! jag får grillängtan!
Mums va gott det ser ut, tack för det receptet! Kul att se dig igen 😀
Angel
Å vad det ser gott ut!!