Ingredienser
- 2,5 dl ekologiska kokosflingor
- Ca 3/4 dl krämig kokosmjölk
- 1 tsk vaniljessens (vaniljpulver gör kokossmeten brunare)
- (lite färsk limejuice) – jag tycker det är gott med kokos!
- Sötning efter smak!
- 4 msk RAW kakao
- Ca 1 dl kokosolja
- + lite sötning efter smak
Instruktioner
- Rör ihop kokosflingor med kokosmjölk och sötning.
- Platta ut till en ca 2 cm hög platta på smort bakplåtspapper i en form (better be safe så det inte fastnar). Skär stänger och ställ in i frysen.
- När de stelnat så är de redo för chokladöverdraget.
- Smält kakao, kokosolja och din sötning i en kastrull och doppa sedan stängerna i chokladsmeten.
- Förvara i kylskåpet.
Näringsinnehåll
- Portioner: 5