3,5K
Apropå goda saker, nu är nya Matkärlek snart ute!
Det är årets sista Matkärlek och är som vanligt ett späckat nummer fullt med härlig inspiration, smarriga lågkolhydratrecept och spännande läsning.
Matkärlek satsar stort på julen och nyår och bjuder på många goda julkklappstips! Hela 44 lågkolhydraträtter med smaker som passar utmärkt till första advent, självaste julafton men också nyårssupén längre fram.
Hej hej!
Nu är vi inkastade i verkligheten igen och har varit uppe med tuppen för att skönsjunga för våra tre barn som fyller år idag! (+ hunden)
HIPP HIPP HURRA för Nicholas & Michelle 18 år och Juni 9 år! Jisses… vad tiden går!
Nu ska jag bara komma på vad för gott vi ska äta i kväll! Får ju bli något festligt! =)
Apropå goda saker, nu är nya Matkärlek snart ute!
Det är årets sista Matkärlek och är som vanligt ett späckat nummer fullt med härlig inspiration, smarriga lågkolhydratrecept och spännande läsning.
Matkärlek satsar stort på julen och nyår och bjuder på många goda julkklappstips! Hela 44 lågkolhydraträtter med smaker som passar utmärkt till första advent, självaste julafton men också nyårssupén längre fram.
Här finns något för alla. För traditionalisterna som inte kan tänka sig julen utan Janssons och sill men också recept för dig som vågar experimentera fram nya rätter med en egen twist! Utan att tappa bort det hälsosamma fokuset som kännetecknar naturlig lågkolhydratmat.
Jag är som vanligt med i tidningen med lite goda recept och lite kloka tankar 😉
Matkärlek har även tittat in hos Jenny och Magnus som driver paleosajten Under vårt tak och intervjuar Ann Fernholm, som är aktuell med ännu en ögonöppnarbok. Denna gång om hur man smaktränar småbarn. Dessutom bjuder chefredaktör Anne Aobadia på exklusiva recept ur sin nya kokbok som kommer ut lite senare i december. Och vad heter den? Mera Matkärlek, såklart.
Jag är som vanligt med i tidningen med lite goda recept och lite kloka tankar 😉
Matkärlek har även tittat in hos Jenny och Magnus som driver paleosajten Under vårt tak och intervjuar Ann Fernholm, som är aktuell med ännu en ögonöppnarbok. Denna gång om hur man smaktränar småbarn. Dessutom bjuder chefredaktör Anne Aobadia på exklusiva recept ur sin nya kokbok som kommer ut lite senare i december. Och vad heter den? Mera Matkärlek, såklart.
Sista dag att bli prenumerant för att få detta nummer är nu på söndag 8/11. Numret finns sen i butik 24/11.
HÄR blir du prenumerant! Med mitt erbjudande får du 3 nummer för 99 kronor! Helår för 249:- Som hittat!! Du sparar 33% mot butikspriset och får 30 kr rabatt på Matkärleks ordinarie kampanjerbjudande.
HÄR blir du prenumerant! Med mitt erbjudande får du 3 nummer för 99 kronor! Helår för 249:- Som hittat!! Du sparar 33% mot butikspriset och får 30 kr rabatt på Matkärleks ordinarie kampanjerbjudande.
Annons för TrendRehab
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
2 kommentarer
Grattis till alla gullungar! Snacka om mitt i prick! Snyggt jobbat!
Kram
K
Stort grattis till alla dina födelsedagsbarn! Min äldsta fyller 24 imorgon 😉
Älskar tidningen, har ju prenumererat länge och kommer inte sluta i första taget.
Ha det bäst!
Kram 🙂