Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Halloumisallad till grillat


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Portioner: 2-4

Ingredienser

50 g pinjenötter
1 aubergine
1 zucchini
23 vitlöksklyftor
1 näve bladspenat
10 mindre röda tomater
1 dl svarta urkärnade kalamata oliver
1 handfull Ruccola
1 halloumi, skivor
olivolja, salt och peppar


Instruktioner

  1. Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna.
  2. Tärna zucchini och aubergine, finhacka vitlöken. Fräs allt i lite olivola tills de är mjuka. Rör ner tomaterna och spenat och låt allt fräsa en stund i hop.
  3. Lägg upp på fat och blanda ner ruccolan och oliverna. Stek halloumin tills den fått fin färg och avsluta med att försiktigt röra ihop halloumin och pinjenötterna med salladen.

Näringsinnehåll

  • Portioner: 4