Fröknäcke i Airfryer

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Hej hej på er!
Så var påsken över för den här gången och vi är redan på dag 2 i April! Nu rasslar tiden iväg mot vår! UNDERBART!
Nu är det slut på ”sötebrödsdagarna” för egen del och dagen började med den här proteinrika frukosten.
Mitt MIKROFRÖKNÄCKE går lika bra att göra i Airfryer.

Jag kör på 200 grader i ca 10 minuter (Värmer först upp Airfryern i 5 minuter)
Om knäcket inte är torrt (det tar lite längre tid med alt.2 dvs med kruskakli i) så kör jag det på 150 gr i några minuter till.

Älskar färgen på min Kastehelmi! Ljung heter den, finns HÄR
Kvarg och Keso med varma blåbär till det. Gottegott =)

Så GOTT, mättande och går snabbt att svänga ihop det här knäcket!
(Receptet hittar ni HÄR)

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.