1,1K
Artikeln innehåller reklamlänkar
Hej hej på er!
Så var påsken över för den här gången och vi är redan på dag 2 i April! Nu rasslar tiden iväg mot vår! UNDERBART!
Nu är det slut på ”sötebrödsdagarna” för egen del och dagen började med den här proteinrika frukosten.
Mitt MIKROFRÖKNÄCKE går lika bra att göra i Airfryer.
Jag kör på 200 grader i ca 10 minuter (Värmer först upp Airfryern i 5 minuter)
Om knäcket inte är torrt (det tar lite längre tid med alt.2 dvs med kruskakli i) så kör jag det på 150 gr i några minuter till.
Älskar färgen på min Kastehelmi! Ljung heter den, finns HÄR
Kvarg och Keso med varma blåbär till det. Gottegott =)
Så GOTT, mättande och går snabbt att svänga ihop det här knäcket!
(Receptet hittar ni HÄR)