Hej raringar!
Det är lite tunt med nya recept nu men ni får hålla till godo med mitt stoooora arkiv!
I går gjorde jag min Caesarsallad med citronmarinerad kyckling! Så gott!
Ni hittar kycklingen HÄR.
Men jag gjorde liiite annorlunda denan gången.
Istället för Caesardressing gjorde jag en fräsch vinägrett!
2 portioner:
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
skalet av 1/2 citron
1 tsk klippt färsk timjan
salt & peppar
Parmesan byttes mot krämig ädelost!
Och så toppades salladen med knaperstekt bacon, jordgubbar och pinjenötter. YUM!
Nu väntar hela tre dagar i Danmark! I dag blir det Kattegattcentret där vi ska få uppleva akvariet och vara med när hajarna matas, sedan drar kosan mot Djurslands Sommarland (Prisbelönad som Nordens bästa Sommarland!) och vi övernattar sedan på Randeladgård, ser såååå mysigt ut!
Med mig på resan är Malin och hennes Mira, så nu är vi nyss influgna till Århus från Köpenhamn!
Vi hörs under resan! KRAM! ❤️
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
1 kommentar
Trevligt med en Danmarksvistelse, själv har jag så långt dit så Stockholm får räcka (100mil dit) Inte behöver du känna att det går tungt med receptinspiration…Du har ju så sort arkiv på din blogg och alla kan behöva lite välbehövlig paus, så även du ; ) jag är säker på att inspirationen din kommer… Ha det gött