Här kommer går kvällens middag! Gott och enkelt! Att det blev torsk berodde helt enkelt på att sonen hade glömt stänga frysen i förrgår kväll så i går morse visade kylskåpet på +5 grader, dvs kylskåpskallt!! Så ut med fisken, den gick ju ändå inte att frysa om!
4 portioner
600 gram vit fisk
1 st purjolök
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
1 st fiskbuljongtärning
100 gram dijonsenap
6 skivor Edamerost
Lägg fisken i en ugnsform, bred på dijonsenapen. Smula fiskbuljongen över.
Strimla purjolöken och täck fisken med den. Vispa samman creme fraichen och grädden. Häll den över fisken.
Täck med den skivade osten. Gratinera i 225-250 grader, tills purjolöken är mjuk och såsen kokat ihop. Ca 40 min.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
5 kommentarer
Gjorde fiskgratängen igår och den var jättegod, uppskattad av hela familjen.
Ska pröva detta ikväll, låter så smarrigt.
De är duktiga de små liven… Du får se det som så att det var meningen att det skulle lagas fisk igår kväll. Ser iaf väldigt gott ut, och enligt receptlistan kan det väl inte bli annat än gott. 🙂
Hoppas resten av frysvarorna klarade sig.
Kram ÅsaS
Ser så gott ut.
Ska prova någon dag
Åhhhhhh MUMS!! Måste jag testa!