6,3K
2 pers á 8,5 pts (potatisen inkl, valfri mängd 4 pts)
100 gr 10% fetaost
1 dl 3,5% turkisk yoghurt
2 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
potatis
timjan
salt
olivolja + kinesisk soja
Marinera kycklingfiléerna i lite olivolja, kinesisk soja och vitlök. Låt vila i kylskåpet en stund.
Rör ihop fetaost, fraiche och timjan och bred över kycklingfiléerna.
Gratinera i 225 gr. i ca 25 minuter.
Servera med valfri mängd ugnspotatis kryddade med timjan och salt.
Annons för TrendRehab
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
6 kommentarer
Hittade åt din blogg när du just gått i målvikt. Grattis förresten! Har lusläst din blogg på alla smarriga recept och följt den varje vecka. Du är en stor inspirationskälla för mig. Fetaostgratinerad kyckling var ju bara en höjdare, så gott och så enkelt.
jag säger bara mumsfíllibabba! Du har så många goda recept.
Feta och soltorkade tomater är en oslagbar kombination just ihop med kyckling. Har du inte provat,så gör det!
mmm,det ska jag testa. Jag brukar göra med lök och skinka i creme. Men fetaost ska jag testa med också..Feta är så bäst 🙂
Mmm… det där såg inte dumt ut!
Men gud så gott! Det där ska vi absolut testa till helgen! Är inne i värsta fetaostperioden. Har inte gillat det så mycket förut, men ohhhh det är ju SÅÅÅ gott!