Haha japps det blir en del blommor här nu men det är just nu mitt lyckopiller 🌷
Fredagsbuketten igår, köpte långskaftade liljor och rosor som jag satte ihop. FAVVOKOMBON!
I dag är det den 1 februari och ÄNTLIGEN säger jag! Hujedamej för januari!
Jag hade en så himla fin fredag, vet inte exakt varför den var så bra men jag var bara på så himla gott humör!
Egentligen skulle jag varit på AW med mina mammor Pernilla, Lisa & Malin men det blev flyttat så en hemmakväll blev det istället och hur bra blev inte den då?
Goda ostar från Bengtssons Ost: Brieux de Meux, Delize de Bourgogne, Tomme de Chevre, Gruyere, Kaltbach, Kornbloms
Sedan Tryffel Bresaola, Salami Rustico och Noceralla oliver etc.
FANTASTISKT gott vin till, passade perfekt til ost & charkbrickan! Det ska jag köpa igen nästa gång!
En übermysig kväll!
Nu ska jag rota i garderoben och se vad jag kan ha på mig ikväll. Peccis kommer hit vid 15 och vid 17 har vi bord bokat i Autrium Bar på The Vault för lite plock innan vi drar till Arenan för Dannys Show! Ska bli sååååå kul!
Vi är 5 par så det blir liv i luckan =)
KRAM och skön lördag på er godingar!
JULKAMPANJ
Min kod 56KILO ger 25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
6 kommentarer
Så gott med ost. Lyxigt gott 😘
Ostbricka här ikväll, till Mello. Chaumes, Delize de Borgogne, Brie de Maux och St Agur..
Kram 💕
Hej! Jag undrar om du har något bra substitut till kex till ostbrickan? Gärna så LCHF-strikt som möjligt. Med vänlig hälsning Maria
Vilken underbar charkbricka, det blir så läckert när du lägger upp allt!!! Har du nåt bra tips på god fårost? Hårdost.
Itchebai! Påminner om Tomme de Basque i utseende och konsistens, men med lätt fårsmak.
Ja, vilka fina blommor ❤ känns som om januari har varit lååång. Det går mot våren hade jag tänkt skriva, fast den känns lite långt bort nu, vi har fått 40cm snö på några dagar 😎🌨🌨 ha det gött