5,7K
2-3 bakpotatisar
Fyllning:
1 dl majonnäs
1 dl créme fraiche
1 msk Touch of Taste Italy kalvfond
1/2 finhackad rödlök
Några blad färsk basilika
50 g soltorkade tomater
100 g lufttorkad skinka
Jag brukar micra potatisarna tills de egentligen är klara och sedan steka dem i ugn i ca 250 g tills de är knapriga.
Låt gärna fyllningen stå kallt någon timme innan så den tar smak ordentligt.
Annons för TrendRehab
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
8 kommentarer
Hej, jag brukar läsa din sida, men inte ”höra av mig”. Jag undrar vart på Kreta ni var, var bodde ni och hur var det där? Vi ska åka till Kreta nu i juli, till Platanias. Har aldrig vart där, kanske du har några bra råd att ge…Grattis föressten till en fantastisk viktminskning, du är verkligen duktig. Lycka till i fortsättningen!!!
Ooh, nu blev jag sugen på bakad potatis! Jag ska prova receptet, dock äter jag inte soltorkade tomater så jag får prova att ha något annat i. Men tack för inspirationen 🙂
ojoj, det ser ju jättemumsigt ut! Måste prova nångång!
Som vanligt är det jätteroligt med nya recept! Ska nog testa det i helgen, fastän då med baguette. Kram!
Åh, det såg ursmarrigt ut och en perfekt sommarmat. Kan tänka mig att det också passar till fyllning till t ex ciabatta eller pitabröd så kan man ta med det som lunch på stranden. Måste jag absolut testa i sommar.
kram kram
ser supergott ut! tack!!
Låter smakens!!!
Du är superduktig gumman.
Puss
ååh! ett nytt recept, härligt! bakpotatis, tackar för tipset, blir genast sugen. 🙂