3,1K
Det här är en sådan nostalgirätt! Den här gjorde vi SÅ ofta när vi började äta lågkolhydratkost för 14 år sedan.
Den ska jag absolut göra nästa vecka när jag är hemma igen!
Så detta receptet postades 2014 men är väl värt att lyftas fram igen!
Det här tycker jag att ni ska göra SNART!
Gillar ni inte ädelost kan ni så klart fylla med tex färskost!
Här kommer receptet till er!
Skriv utSnabblagat: Ädelostfylld kycklingfilé
- Totaltid: 30
Ingredienser
- 2 stora kycklingfiléer
- 60 gr ädelost
- 3 msk soja (gärna fermenterad och ekologisk)
- 3 msk smör eller rapsolja /kokosolja utan smak
- salt, peppar
- 1 dl grädde
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 gr.
- Blanda soja och matfett i en skål. Lägg ett djupt snitt horisontalt i filéerna, pensla filéerna på insidan med blandningen. Salta och peppra. Lägg osten i varje snittyta och tryck ihop. Pensla med blandningen och salta och peppra.
- Häll grädden runt om kycklingarna och grilla i ugn i ca 20-25 minuter. Sila eventuellt såsen innan servering och servera med valfritt tillbehör.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 25
Näringsinnehåll
- Portioner: 2
Annons för TrendRehab
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
2 kommentarer
Men jisses så gott detta såg ut att vara.
Erkänner att jag blev småhungrig fast det inte var länge sedan vi åt middag.
Ha en fin fin tisdagskväll
https://kamillaskamera.com/