”Extra fyllig, extra lätt!”

av Åse

Måste slå ett slag för Milda Mat extra 4%!! Såååå god och krämig!!
Just nu gör jag en smarrig köttfärssås som blir 6,5 pts per skalle. Med valfri mängd fullkornspasta blir det 9,5 pts.
Den är jätte tjock och krämig och det är Milda mat Extras förtjänst! 🙂 Självklar i mitt kylskåp hädanefter!

Annons för TrendRehab

JULKAMPANJ

Min kod 56KILO ger  25% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!

Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

TrendRehab

9 kommentarer

Liz 11 mars, 2007 - 13:33

Jaa den är underbar den där..annars kör vi med milda som är 7%(om jag inte minns fel)..men såg den där fpkningen ..ehmn..well jag föll för den lila färgen om jag ska vara ärlig;)…testade den och föll pladask, den är ju vääldigt krämig och fyllig i smaken:)

Såå ett slag slås för den lilla 4(%)an;)

Kram på dig bönan!

Svara
jessica 10 mars, 2007 - 16:55

vad bra att du finns och kan testa 😉 såg reklamen o funderade på om den var nåt att ha…så nu ska jag också testa den smooch.gif

Svara
Sanna 10 mars, 2007 - 14:01

Ah måste testa! tack för tipset! KRAM

Svara
Cia 10 mars, 2007 - 10:35

Såg reklam om den på tv igår. Den åker nog ner i korgen idag när det är dags för handling!

Svara
vickan 10 mars, 2007 - 10:31

Såg reklam om den i går och tänkte på dig att jag skulle tipsa om den 😉 Du hann visst upptäcka den före…

Viktväktarnas egna matlagningsgrädde är faktiskt oxå rätt tjock och krämig för att vara lättvariant tycker jag!

puss o kram och ha en hääärlig mello-lördag!

Svara
Nettan 10 mars, 2007 - 08:58

Den matlagningsgrädden är den bästa som gjorts!

Hoppas att ni får en härlig helg!

Svara
Aika 9 mars, 2007 - 23:21

Åh, den har jag inte sett! Får gå på Milda-spaning!

Pysse

Svara
Ullis 9 mars, 2007 - 22:49

Hej! Har du den i köttfärssåsen? Har du ngt recept på den som man kan få tigga till sig? 😉

Svara
Paulina 9 mars, 2007 - 21:03

Wow!
Jag måste kööööpa, fort! :-d

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.