Jag tror aldrig det varit så svårt att hysa en tävling som den jag haft med Röhnisch. Så många värdiga vinnare! Många som kämpat och kämpar och sist men inte minst många som vill må bra och se bra ut i spåret!!!! Och jag vill poängtera att man behöver inte fört en kamp mot sjukdom för att ha haft en chans i tävlingen. Det går inte att välja ut en vinnare för att den är mer värd att vinna än någon annan i en sådan här tävling men jag har en vinnare och det är:

Carolina – GRATTIS!!! Lucky you! :)

För 1 1/2 år sedan kunde jag knappt gå på grund av svår psoriasisartrit (psoriasis i lederna). Varje dag var en kamp och bara att ta sig upp ur sängen såg jag som en seger. Att vara småbarnsförälder och inte kunna lyfta upp sitt barn i famnen är en stor sorg.
I januari 2012 började jag ta biologisk medicinering i kombination med lchfkost och det gav mig livet tillbaka, jag fick en andra chans. Idag är jag nästan smärtfri! Nu krigar jag för att få en stark kropp igen och i år är målet att springa Vårruset. Det känns nästan svindlande bara att tänka på. Det skulle vara så roligt att springa det loppet i riktigt snygga kläder ifrån Rönisch.

Maila mig på ase (at) 56kilo.se med dina adressuppgifter, din storlek och dina val av färger :)

Glöm inte att gilla RÖHNISCH på Fb för att hålla er up to date med härlig inspiration!

 

screendump 2013-03-08 kl. 16.47.17