Torsdagsfys!

av Åse

Hej mina raringar!
Nu sitter jag här i min rosa Ziperall och i mina inne-UGGs med Dr Phil på TV, typ samma som dagen började Haha!
Som det snöar här i Helsingborg! Ja det är ju inget mot längre upp i landet men ändååååå! Så fint när det är vitt och lyser upp lite.
I dag var det dags för mitt PT pass med Thessan, kan inte leva utan dem! Underbar boost, och jag blir totalt genomtränad.
Vi körde en hel del rumpa och ben men även triceps och biceps + mage givetvis! 
Jag delade med mig av en av mina favoritövningar på instagram, det var den jag nämnde i detta inlägget, att jag byter ut bicepscurl mot den.
Väl hemma stekte jag upp brunchen, 2 kycklingfiléer kryddade med chilikrydda och stekt i smör/kokosolja, till det riven rödkål som jag bara handkramat med mct olja, vit balsamvinäger och salt & peppar. Till det keso blandat med salsa. Alltid proteinrikt efter träning!
Detta blev klart på 6 minuter!
Jag köpte nämligen Kronfågels minutfiléer som blir klara på 6 minuter i pannan! Jag lagade till det medans jag hade en intervju med Expressen på tråden, hihi effektiv måste man va!
14012016-012A9545
14012016-012A9536
Ni är ju vana vid att det blir lite helgmat på lillördagarna hos mig, dvs så som igår men jag var helt klubbad efter tuppluren på 1 timme så det blev sonika en hederlig vanlig omelett med champinjoner och parmesan och TV-slappande för hela slanten!
13012016-DSC09462
Nu ska jag fundera på middag ikväll! Vad äter ni ikväll tro??
❤️

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

8 kommentarer

Jeanette 15 januari, 2016 - 07:33

Vi åt lövbiffsgryta med ädelost och bönpasta samt sallad:)
Tack Åse för alla grymma inlägg nu, det känns verkligen som en nystart på alla vis och vi är många som hänger på<3 kram och trevlig helg!

Svara
Malin Henriksson 14 januari, 2016 - 22:15

Åt rester ur frysen, fläskfile o sallad. Det är sp roligt då man ger sig attan på nånting. Om du vet så har jag kört lchf många år. I julas blev det lite avvikelser och i måndags vägde jag 53,4 kg o i morse 3 dagar senare vägde jag 51.2 🙂 har kört benhård strikt lchf i 3 dagar. Fantastiskt om jag får säga det själv. Samt att jag kunnat börja göra lite situps igen. Gjorde 50 st igår o blev så nöjd. Jiiiihaaa! Känner mig starkare än jag gjort de senaste 1 – 1/2 året 🙂 tack!!!
Kram

Svara
Carro 14 januari, 2016 - 22:05

Köttfärssås med vitkålssallad ^^

Svara
Jenny 14 januari, 2016 - 17:57

Omelett på vad kylen har att erbjuda, rester alltså i omelettform ?? mums! Rester är underskattat ?

Svara
ULRIKA BERGMAN 14 januari, 2016 - 17:44

Jag ska få någon soppa a la Paleo med knaperstekt baconströssel o fröknäcke! För exakt 1 år sen startade Jessie o Magda upp ett härligt gäng tjejer (damer/tanter ;-)) med en” Glad livsstils förändring” i en kurs i Paleo på 4 veckor. Tackvare den uppstarten o din sida 56kilo.se o nyhetsbrev så har jag lagt om kosten till lågkolhyderatkost o gått ner dryga 10 kg – mår så mycket bättre! ❤
Ikväll ska vi ses igen o friska upp våra kunskaper o dela med oss till varandra! Jag tar med min alldeles nyinköpta bok LCHF 2.0 – för att låta de andra bläddra lite också!
Gör just nu grönkåls- o sötpotatischips som vi ska ha som lite tilltugg när vi förbereder maten.
Tack för fantastisk inspiration o många goda recept!
Kram Ulrika, Alingsås

Svara
Eva 14 januari, 2016 - 17:37

Piccata på utbankad kalkonbröst och hemkokt tomatsås med grädde i. Tipset är att låta gamla parmesankanter koka med länge när man gör tomatsås. Nej, det är inte vax på dessa.
Passar på att tacka för en fantastisk blogg.

Svara
Åse 14 januari, 2016 - 17:39

Låter fantastiskt gott!!!

Svara
Christine 15 januari, 2016 - 12:52

Wow vilket bra tips, ska testa!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!