Tomatsås till Pizza / Pizzasås

av Åse

Här är ett riktigt gott recept till pizzan!
Mina pizzarecept hittar ni HÄR

Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tomatsås till Pizza / Pizzasås


  • Författare: åse falkman fredrikson
  • Portioner: 4

Ingredienser

  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g körsbärstomater (konserv)
  • 1 tsk mörk balsamvinäger
  • ½ msk honung
  • 1 tsk torkad oregano
  • salt och peppar

Instruktioner

  1. Finhacka vitlöken och fräs i oljan.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och låt småputtra i några minuter.
  3. Mixa såsen slät med stavmixer.
  4. Häll såsen i en burk med lock. I kylen håller den i cirka en vecka.
  5. Receptet ger 4 dl sås

SparaSpara

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Pizzasnittar med chevre, prosciutto och fikon - 56kilo.se - Wellness, LCHF & Livsstil! 5 juni, 2018 - 13:06

[…] Här kommer pizzareceptet! Pizzasås hittar ni recept på HÄR […]

Svara
Stefan 21 september, 2017 - 17:22

Ingredienser
4 dl av vadå?
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
400 g körsbärstomater (konserv)
1 tsk mörk balsamvinäger
½ msk honung
1 tsk torkad oregano
salt och peppar

Svara
Åse 21 september, 2017 - 17:26

Hur menar du?
”4 dl” betyder att det blir 4 dl sås av ingredienserna!

Svara
Stefan 21 september, 2017 - 17:17

Hej vad ska det vara 4 dl av längst upp?

Svara
Åse 21 september, 2017 - 17:18

Det ger 4 dl sås

Svara
Att gråta sig helt slut! - 56kilo - lågkolhydratkost, glutenfritt och hälsosammare val 22 juni, 2017 - 22:48

[…] Godaste och enklaste pizzasåsen hittar ni HÄR […]

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!