Tack Helsingborgare!

av Åse

Sitter smått lycklig hemma i soffan efter två härliga dagar på hälsomässan i Helsingborg!
Så kul att fått träffa så många av er Helsingborgare som läser bloggen!  Unga, gamla, män och kvinnor – vilken härlig variation!
Det har vart kul att prata med så många likasinnade.
Den 28 februari kommer jag till Löddeköpinge, så hoppas få träffa er längre ner i Skåne då!
bild
Finaste Anne som är redaktör i mat & Hälsa! Jag har varit usel på att ta bilder!
Efter min tidiga morgon är jag såååååå trött! I morgon går flyget mot Stockholm vid 9 så det lär bli en tidig kväll! Men först måste jag få något i mig, har varit usel på att äta idag. Vad äter ni idag??
KRAMAR!!!
 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

27 kommentarer

Lotta 11 februari, 2013 - 07:15

lCHF är perfekt för mig . Har provat en gång för något år sedan och gick stadigt ner i vikt.. Men fick sluta ändå. För jag luktade så illa ur munnen . Fick klagomål från min man:(
Skulle så gärna vilja börja igen men måste få nåt tips om hur jag kan lukta bättre. Pepparmyntsolja, tuggummi mm hjälpte INTE.. Måste jag äta mer kolhydrater och isådanafall , går man verkligen ner i vikt då?

Svara
Åse 11 februari, 2013 - 09:25

Lotta, ja du kan öka upp kolhydraterna men då måste du vara lite mer begränsad i fettet, finn mättnaden i extra protein då istället! Lycka till!

Svara
Malin 11 februari, 2013 - 06:42

Hej Åse! Var en av dina besökare i din monter på mässan i lördags. Åkte dit utan förväntningar, men hittade inspiration i massor främst vad det gäller kosten och fick rådet av dig att köra strikt lchf i 4 v för att bli av med sockersuget. Sagt och gjort, igår eftermiddag rensades skafferi och kyl på godsaker och läsk och matsedel planerades för veckan. Nu kör jag så det ryker! Köpte din kokbok och den är verkligen fin, är säker på att den kommer att användas flitigt. Har bestämt mig för att prova själv först, men blir det för svårt har jag lovat mig själv att kontakta dig och investera i mig själv genom en av dina brevkurser. Tack för et. Mycket trevligt ”möte” och massor av inspiration.

Svara
Åse 11 februari, 2013 - 09:26

Hej Malin! var så trevligt att träffa dig! Vad härligt att du blev så inspirerad! Det blev jag också av att träffa så många härliga människor som du.
Varmt lycka till nu!!

Svara
Sthlms tjej 10 februari, 2013 - 22:45

Hej!
Har en fråga. Jag har ätit lchf några månader, gått ner några kilo men står nu still på vågen. Väger idag ca 67 kg och är 163 cm lång. Har inte velat mixtra för mycket med maten eftersom jag tror jag äter lagom portioner, Lagom med fett och tränar lite 1-2 ggr per vecka. Den senaste veckan har jag känt mig yr efter maten. Jättekonstig! ( jag åt ägg, majonäs, bacon, ost) Det känns som lågt blodsocker. Jag har då ca 2 ggr per dag fått dricka te med kokosolja i för att må bättre. Detta har fungerat men jag undrar lite varför. Har du nån aning? Är det kroppens sätt att säga att det är för lite intag av fett? Jag kan däremot klara mig utan mat fram till kl 12 på jobbet ( periodisk fasta) och må jättebra.

Svara
Åse 11 februari, 2013 - 06:20

Hej! Äter du varierat? Får du i dig tillräckligt med grönsaker? För så kan jag bli om jag ligger för lågt i kolhydrater.

Svara
Sthlms tjej 11 februari, 2013 - 20:37

Hej.
Har inte ens tänkt tanken att det kunde vara för lite grönsaker. Jag får testa att lägga till extra. Nu när jag tänker efter har det nog blivit lite väl lite av den varan.
Tack för tipset 🙂

Svara
Caroline 10 februari, 2013 - 22:03

Hej!
Är relativt ny besökare här, men gillar absolut det jag ser.
Har precis beställt din bok och hoppas att den kan hjälpa mig till motivation och inspiration till att hålla i lågkolhydratskosten.
Är absolut nyfiken på den!
Kram

Svara
Åse 11 februari, 2013 - 06:21

Välkommen hit!! Hoppas du kommer gilla den! :))

Svara
Erica 10 februari, 2013 - 21:34

I dag blev det rester, nötstek med sallad och goooood Beasås till det. Mums 🙂

Svara
Tinefis 10 februari, 2013 - 21:05

Hej!
Ny följare här, och lite mer paleo. Men jag har läst många av dina inlägg och fått massa tips på mat. Tack!
Ikväll blev det stekta champinjoner med rödlök, svartpeppar, salt och liiiite grädde. Tilll det blev det bara ruccola, körsbärstomater och avokado. Mumma! =o)
Trevlig vecka!

Svara
Malin 10 februari, 2013 - 20:48

Skoja att du kommer till lödde var och när? Och vad ska du göra?

Svara
Åse 10 februari, 2013 - 20:53

28 feb! Lödde center kommer ha ett samarbete med glutenintoleransföreningen och jag kommer prata om boken, min historia etc 🙂

Svara
Malin 10 februari, 2013 - 21:37

Tack för svar, bor i närheten och hade varit roligt att komma och lyssna, behöver jag någon biljett?

Svara
Åse 11 februari, 2013 - 06:22

Hej! Mer info kommer snart!

Svara
Carin 10 februari, 2013 - 20:34

Det blev wokad kyckling med tamari och cashewnötter ikväll och mumsigt värre var det.

Svara
Tanja 10 februari, 2013 - 19:52

I fredags gjorde vi dina ost å skinkfullda snitzlar med champinjonsås å sallad å idag blev det dina Sambalkotletter med blomkålsmos 😉

Svara
Anette 10 februari, 2013 - 19:36

Hej hej! Blev din Blomkålslåda till middag. Gooood! När kommer du till Norrland då 😉 / Anette

Svara
Jeanette 10 februari, 2013 - 19:36

Hej!! Här blev det Köttfärs och Bacongratäng, nomnom.)

Svara
Ninni 10 februari, 2013 - 19:34

Din kycklingcurrygratäng! Så underbart god!

Svara
Malin Henriksson 10 februari, 2013 - 19:23

Härligt att du haft det bra i helgen :)) kul att så många kommer fram till dig! Du får boka in nån resa uppöver också :))
Idag blev det Snitzel, bea och grönsaker och barnen fick även pommes. Min Noel åt en hel själv, hans älsklingsrätt. Förutom mc donalds då, som brann ner till grunden här i morse! Tråkigt!
Vad ska du hitta på i Stockholm då :))?
Ha en fin kväll o trevlig resa imorgon.
Kram <3

Svara
Liselott 10 februari, 2013 - 19:04

Låter som ett par riktigt härliga dagar du haft på mässan. Kul att så många fick träffa dig. Du har många läsare och är uppskattad för det du gör.
Idag gjorde maken och jag panerad skinkschnitzel i sesamfrön och mandelmjöl. Till detta gjorde vi ”pommes” av kålrabbi. Mycket gott tillsammans med härliga grönsaker och chilibearnaise.

Svara
Marie 10 februari, 2013 - 19:01

Mixad sallad till middag och Västerbotten paj m sallad nu i kväll

Svara
Linda B 10 februari, 2013 - 18:48

Vi har varit i väg och firat svärmor idag, så där blev det att plocka i sig av det som gick (sallad och kallskuret). Nu har vi precis ätit av gårdagens rester, Pulled Pork. Det är inte sista gången vi gör den maträtten!! Din barbecuesås var fantastiskt god! Mums!! 🙂

Svara
Anna-Maria Johansson 10 februari, 2013 - 18:42

Jag har haft 3-års kalas här hemma i helgen så vi äter rester. 😉
http://www.ultimat.nu/hello-kitty-barnkalas-pa-lagkolhydratvis.html
Ha en fin Stockholmstripp!

Svara
Carina 10 februari, 2013 - 18:41

ugnsstekt kyckling med ädelost-champinjon o cognacsås, blomkålsris till det, klar

Svara
Fiffi 10 februari, 2013 - 18:37

Idag gjorde jag hemgjorda hamburgare till familjen.
Vill bara säga att i går kväll bjöd mina föräldrar vi på din lövbiffsgratäng och alla tyckte den var jättegod….Tack för alla SUPERGODA recept

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.