Så ljuvligt att komma hem till utslagna, doftande liljor! Mmmmmmm!

I går var jag inte kry! Illamåendet och en bubblande mage blev värre när jag kom hem så jag måste fått i mig något skit. Jag somnade vid 19.30 och sov 12 timmar! Inte mycket mat som jag fick i mig igår.
I dag mår jag bra men känner mig smått överkörd. Så jag skrotar omkring här med min lilla sjukling, jag i leo Ziperall och hon i röd pippipyjamas som jag köpte i Stockholm till henne ♥

IMG_1884

När jag är i Stockholm med Victoria så brukar vi gå till Mathilde på Hamngatan, de har ju sååååå mycket fint!

IMG_1871
Jag stod och fingrade på en gammelrosa Sinsuality smock blouse av Odd Molly när Vickan kom med en vinröd som hon provat, den färgen hade jag missat! Såååå Åse och så fin! Tyvärr fanns den inte i 1 men jag provade den gammelrosa som tur var, kändes för trång i rygg och armar! Vissa modeller i Odd Molly kan jag inte ha 1 i då jag är lite bystig. Det innebar att den vinröda fanns i strl 2 som passade perfekt!
Ett vitt Rib Jersey tank linne passade perfekt till och är så skönt under! Får nog köpa några fler ;)

IMG_1872

IMG_1874

IMG_1875

Älskar detaljerna hos Odd Molly!

IMG_1877

IMG_1883

IMG_1882

Jag älskar Hunkydory, ett av mina absoluta favoritmärken. Och denna har jag tittat på några gånger fast i färgen som går mer åt rosa, men denna var så fin på! Tänk till vår och sommar och solbränna =)

IMG_1876

Photo 2013-03-20 10 54 54

Skön kväll på er!!