Heeeeej!

Nu har förskoleklassbarnet och 2:a klickaren slutat skolan och i morgon slutar förskolebarnet och twinsen 9:an! PUST!! =) Sen tar vi sommarlov!!! Ja jag jobbar ju hela sommaren och har tre stora men roliga projekt framför mig som kommer ta mycket tid speciellt med sommarlovsbarn men det går!! Daniel är ju också egenföretagare och kan vara flexibel ibland.
Vi har ingen sommarsemester inbokad, men siktar på att åka till våra vänner familjen Peccis i deras nya hemstad Malaga, Spanien!

Nya FIRA klänningen som jag fyndade här i stan åkte på för första gången.

IMG_4408

IMG_4413-Redigera

IMG_4393
Juni i månaden Juni :)

IMG_4394
Jag gillar Noels omatchande strumpor, oooops ;)

 

IMG_4388
Min fina 9 åring!

I kväll ska vi ut och äta, vi här i familjen – MYS!! Vi hade velat ha bord på Barfota men fullbokat så det blir Pitchers i stan! MUMS!!
Och i dag kom en av klänningarna som jag beställt, fick hem en i M (de skulle vara små i strl) för ett tag sedan men skickade tillbaka och beställde en S och den satt perfekt så det lutar åt att jag har på mig den på dagen, vid middagen och sedan drar på cocktailklänningen från Zalando senare =))
Tack för tips som ni gav till festen! En del av dem finns redan på agendan ;)