I dag slickar jag mina sår efter en helg med lite för mycket gott för att jag ska må bra. Jag kan inte fatta att jag kunde äta så mycket mjöl och socker och annat förr?? Nog för att jag blev överviktig men tröttheten och ”bakfyllekänslan” är ju absolut värst.
Men det är ju så, när man äter det så sällan och så lite av det så blir kroppen ovan vid ”giftet”. Jag skulle aldrig kunna överge lågkolhydratlivet!

Så, medan jag slickar mina sår (men har faktiskt varit ute på långpromenad redan, för nu är det andra bullar som gäller! Berättar mer sen) och jobbar lite så kan jag tipsa om att SNÖ finns på Campadre i dag! SNÖ är absolut ett av mina favoritsmyckesmärken förutom Dyrberg Kern och Pilgrim. Finns så mkt fint! Även UGGS sommarskor idag.
Detta blev det för mig!

När jag var i Stockholm sist så gick jag in i Nespressobutiken och såg att de hade ett nytt Lungo och det blev snabbt en favvis!! Måste beställa lite nytt nu! Linizio Lungo
”Linizio Lungo är en mjukt avrundad Lungo som består av en blandning av fina Arabicabönor från Brasilien och Colombia. Den speciella rostningstekniken ger toner av malt och korn och behåller samtidigt den milda och lena karaktären.”
Jag gillar egentligen riktigt starkt kaffe men det var så god smak på denna! Tips för er som använder Nespresso!
Många frågar mig vad jag har för maskin och jag har en Nespresso Lattissima Premium, supernöjd!

38dc847ac1f81f8d26448c197151974f0fe73081_450x346

Nä nu ska jag tuffa på här! Tittar in igen om en stund med ännu en rolig tävling!!  Det har varit mycket tävlingar här på sistone, men det är väl ok?? Ibland är det så – vissa veckor är det mest recept, andra veckor annat skoj ;)