Snabb thaiwok i solen!

av Åse

Det märks på både besöksstatistik och på min egen motivation/inspiration att det är sol ute! Haha! 
Både i går och i dag så har jag ätit detta till frukost, ja lunch är det ju kanske för andra klockan 12 men för mig är det frukost = breakfast = Bryta fastan.
Snabbmat kan man ju kalla detta men gott och nyttigt!!
Jag skär upp lite grönsaker. Tex champinjoner, röd paprika, minimajs och broccoli. Steker i lite kokosfett och sköljer samtidigt shiratakinudlarna.
Jag hade lite salladskyckling i min, men både färdiggrillad kyckling eller grillade kycklingfiléer går ju bra!
Ner med det och nudlarna och på med 1 dl kokosmjölk. Sedan slänger jag i lite allt möjligt: Röd currypasta, sambal oelek, tamarisoja, salt, hackad koriander.
Rör runt, smakar av, sen upp på tallriken!
Hej goda, mättande och nyttiga snabba thaiwok!
IMG_0069

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Åse 30 april, 2014 - 08:31

Wok är alltid så gott! Där alla grönsaker, och kött av olika slag förstås, är att använda en Murrikka! http://www.muurikka.se Till och med wokgrönsaker blir fantastiska! Rejält med olivolja på hällen och så grönsakerna. Mmm. Dessutom går det lika fort som om man gör det hemma eftersom man använder gas. Eller egentligen ännu fortare för ytan är större och man då kan tillaga större volymer. Borde passa dig som har en stor familj!
Hur är det med dina ögon?
Ha en fin valborg, Åse!

Svara
Åse 30 april, 2014 - 10:10

Coolt! Hört talas om det!
Ögonen är bra! Tänkte göra ett inlägg sen om det =) KRAM

Svara
Lotta 29 april, 2014 - 21:01

Ser gott ut? Men för kokar du broccolin?

Svara
Åse 29 april, 2014 - 21:02

Nej 🙂 den ska ju vara lite knaprig!

Svara
Lisbeth 29 april, 2014 - 18:49

Enkelt och gott! Jag har en fråga om shiratakinudlarna. Brukar du skölja dem länge? Jag har bara testat dem en gång och då blev jag dålig i magen. Jag sköljde dem men vet inte om det var tillräckligt. Måste man tillaga dem eller kan man äta dem direkt i sallad ?

Svara
LindaD 29 april, 2014 - 18:22

Ungefär som jag brukar göra. Så enkelt o gott 🙂
Å här i Östersund är kallt, och ska så vara flera dagar till. Så jag hänger med dig som vanligt ;-))
Kram kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.