Varför leva som man lär liksom?
Efter en lördag OCH en söndag med mat som inte min lilla kropp gillar (fast det är ju så GOTT med rostat bröd och glass!) så var jag ju som väntat helt däckad i går. Såg ut som sju svåra år med ett vätskevadderat ansikte och trötthet from hell och med förkylningssymtom som jag alltid får av glutenmat. Sticker inte under stol med att det var det gamla tankemönstret ”kan ju passa på” ”på måndag ska jag ju börja formtoppa” som kickade in men vet ni, no regrets – det är skillnaden mot förr, då hade jag råångest dagarna efter jag ätit ”fel” och svalte mig istället, det gör jag inte längre! Numera händer det dessutom så sällan att jag väljer att äta sådant jag mår dåligt av.
Men vet ni! Jag tog mig min morgonPW som jag ju ska göra varenda vardag OCH gymträning med min PT Erika och i dag känner jag mig fit for fight igen! Ska bara avsluta lite jobb här sedan följer en 50 minuters promenad.

Jag har ju berättat att jag jobbar med en grym kille vid namn Tim (från MMSports) som ska hjälpa mig att få ut så mycket som möjligt från min träning. Han är mycket duktig när det gäller detta med att maximera och komma i bra form så jag följer hans råd (givetvis inget som går emot min egen kostfilosofi)
Mitt kostupplägg är periodisk fasta tillsammans med kolhydratreducerad kost (kolhydraterna kommer givetvis från glutenfria källor, mest grönsaker, nötter, rotfrukter). Fettet kommer främst från fet fisk, avokado, smör och sådana fettkällor. Just nu drar jag ner på mejeri.
Alkoholen kommer i princip vara borttagen och jag kommer se till att få i mig kosttillskott som Omega 3, D-vitamin, T3, Magnesium och Zink. Inga konstigheter med andra ord.
Detta kommer fungera lite som en kickstart för att snabbt få resultat, sedan får vi utvärdera etc. Som sagt, ska bli spännande! Har svårt att se mig själv med lite muskler! Haha!

Ibland får jag hem produktprover och jag hoppas att ni vet att jag aldrig skriver om saker som jag inte tycker är bra eller verkar bra, så det är en hel del som jag aldrig nämner här.
Personligen avvänder jag mycket smink från Palina, MAC, FACE, Bare Minerals etc men fick hem lite från APOTEK, nämligen deras apolosophy och jag gillar faktiskt produkterna!

IMG_4018

 

Kan ni fatta att det är första advent snart!?? Jag tyckte länge att det var långt kvar och nu helt plötsligt får jag nästan panik! MÅSTE ut idag och julshoppa liiiiiiiite! Någon liten ängel eller ngt ;) Skulle nog behöva en ny adventljusstake typ!
Har ni full koll på allt? Börjar ni får julfeeling, eller ni bryr er inte alls kanske?