God fortsättning!

Vi har och har haft det så galet skönt! Jag har knappt gått i något annat än i pyjamas än mindre varit ute, så gaaaaaalet skönt! Detta har varit så välbehövligt och jag är så glad att jag inte planerat in något dessa dagar.
Jag och Vilde har varit på långpromenad och vad är sedan bättre än att krypa upp till en bra film med en äggtoddy! MUMS!

Så här gör jag min!

1 portion
2 äggulor
Sötning med sötma motsvarande 2 msk socker
lite vaniljpulver eller essens (jag föredrar essens)
valfritt: 5 cl rom eller konjak
0,5 dl grädde + 0,5 dl mjölk

Vispa äggulor med sötning till vitt, pösigt skum. Häll upp i glas med rom/konjak och fyll eventuellt upp med varm grädde/mjölk. Strössla lite kanel ovanpå. MUMS!

IMG_5834

Apropå Vilde. Vi har haft problem med honom ute. Han har dragit och varit galet uppspelt, skällt ut både människor, hundar, cyklister och bilar. Inte aggressiv men ”triggad”. Och jag har verkligen försökt allt! Skvallerträning har fungerat ganska bra.
Men så blev jag tipsad om VGWBälte och jag kan bara säga MAGI!!!
Hunden är lugn, drar inte, uppför sig ute och jag fortsätter med skvallerträningen. Helt underbart!!! Promenaderna nu är lugna och både jag och Vilde har mycket trevligare :) Det tillsammans med skvallerträning är melodin.

IMG_5824

IMG_5830

 

Har ni det bra?
Jag funderar på vad vi ska äta ikväll!! Sugen på en riktigt god köttbit tror jag. Vad äter ni? Inte julmat fortfarande väl? ;);)
KRAMAR på er!!