Räksallad med bluecheesedressing

av Åse

En stor räksallad är ju supergott sådana här varma dagar, och ett enkelt sätt att göra en god bluecheesedressing är att ta en bit gräddädel (34% använde jag) och mixa med lite vatten till valfri konsistens! Snabbt och lätt! Vill man festa till det lite extra kan man ju ta lite grädde istället. Gott, mättande, proteinrikt och kolhydratsnålt.

001

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

10 kommentarer

Carina i Tyskland 4 maj, 2009 - 08:53

Å så go den ser ut! Den måste jag testa framöver!

Svara
Kaninkokerskan 3 maj, 2009 - 08:59

Oj oj oj, va det såg gott ut! Jag älskar räkor, och blue cheese-dressing. Måste testa att göra din variant av den dressingen. Låter nästan för enkelt för att vara sant 😉

Svara
Aika 2 maj, 2009 - 22:23

Smaskens!

Svara
evis 2 maj, 2009 - 12:30

Å vad gott det ser ut!!

Svara
Liz 2 maj, 2009 - 10:06

Jisses vad gott det där såg ut!!

Svara
Teres 2 maj, 2009 - 07:35

Å det ser verkligen super mumsigt ut 🙂 spännande med din vägning idag lycka till.
Kram Teres

Svara
engverth 2 maj, 2009 - 05:30

Ser verkligen jätte gott ut.
Lycka till på vägningen idag. 😉

Svara
MariaW 1 maj, 2009 - 20:54

Gott!
Äter räksallad flera ggr i veckan och njuter varje gång.
Bra idé med vägdag på lördagar.
Jag suger på den karamellen jag oxå.

Ta hand om dig, kram.

Svara
Heidi 1 maj, 2009 - 19:55

Hej! Hittade hit via Trollis’ EFIT-dag. Mysig sida och roligt att läsa om din viktkamp. Själv försöker jag gå ner i vikt men har inte hittat den rätta motivationen än. Men jag känner att den är på gång… Kan den vara annat när man tittar ut genom fönstret och ser solen skina? Ha en bra kväll! //Heidi

Svara
Trollis 1 maj, 2009 - 18:08

Räkor är sååå mumsigt!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.