Räkmacka Deluxe

av Åse

Hej hej!
Det blev tidig mysfrukost idag framför TV:n, gjorde en laddning tekakor i går och en ny idag! Bra att ha i frysen.

ALLTID ägg till!  =) Keso kan jag få sådant sug till ibland! YUM!

Jag ändrade receptet lite, tog 0,75 dl mandelmjöl istället och 2 msk pofiber, smeten flyter ut lite bättre och blir luftigare =) Som tekakor! Smarriga!


På kvällen sedan blev det en rejäl räkmacka! Alltså så gott!


Jag stte sonika ihop två bröd och fyllde på med ägg, räkor, citron, gurka och majonnäs 🙂

Njut av dagen! 💖

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Maria 5 maj, 2017 - 09:47

Oh så gott der ser ut 😀 Dina tekakor/scones är det godaste lchf-bröd jag ätit. Har bakat mängder, brukar ha dom som
hamburgerbröd. Ska testa och göra långa vitlöksbröd oxå. Så TACK för detta recept.
Sköt om dig. Kram Maria

Svara
Åse 5 maj, 2017 - 10:29

Vad roligt att höra Maria! KRAM på dig!

Svara
Marina Pettersson 5 maj, 2017 - 06:17

Hej! Jag har fått dina mail en längre tid- tack! Av olika anledningar har de tyvärr blivit olästa 😟Men nu gick jag in och blev nyfiken på dessa thekakor, verkar spännande! Finns receptet här bland dina mail, eller kan jag söka det någon annan stans? Vänligen Marina 🌺

Svara
Melina 4 maj, 2017 - 22:09

Gud vad gott det såg ut 😍😍

Svara
Anette 4 maj, 2017 - 12:51

Blev det inte lite söt eller ”kakig” smak av mandelmjölet i matbröd?

Svara
Åse 4 maj, 2017 - 12:54

Nej det tycker jag inte men det beror vad man blandar med.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!