Go’ middag! Jag ska strax ta tag i dammsugaren här, min goda väninna Rebecca sitter i bilen på väg hit från Karlskrona med lille bebis Bruno och vi ska ha en mysig dag tillsammans, hon stannar tills i morgon

I går var jag i Malmö tillsammans med Gunilla, som också äter LCHF och har gått ner i vikt. Vi plåtades för omslaget + artikel om ”LCHF – på mitt sätt” som om jag inte missförstått, kommer ut i januari. Vi blev väl omhändertagna av fotograf Martin och makeup/frisör Therese! En trevlig eftermiddag med positiv energi!

       

Vi hade med oss en uppsjö med kläder som alternativ och jag hade bl.a med mig en underbar tröja och paljettbyxor från by Malene Birger men tyvärr blev det inte så bra i just detta omslaget och med Gunillas kläder, men jag ska plåtas för Mat & Hälsa på måndag så ny chans där kanske! Annars får jag visa er vid annat tillfälle, för de är sååååå fina! Helt underbara paljettbyxor!

 

Denna tröjan med paletter från HM hade jag på omslaget, den matchade Gunillas kläder, gillar den jättemycket!!

Nu tog det längre tid att skriva detta inlägget än jag tänkt så nu är Rebecca redan här och vi ska ta oss ut på stan för en lunch! Hörs raringar!!