På min tallrik.

av Åse

Hej kompisar!
Pust, det är minst sagt körigt nu med allt jobb som ska hinna bli klart innan vi drar på torsdag.
Men jag klagar inte! Älskar mitt jobb men ibland önskar man ju att dygnet hade fler timmar! 
Jag fick en timmes skön (men OND) massage av min granne Anna innan idag. Ojoj, vad det krasade! Jag har som sagt blivit mycket bättre i ryggen men på sista tiden har jag inte fått till min träning och det känns direkt främst i axlar och nacke.
I går blev det dock ett så grymt styrkepass i nya Boxen på gymmet! Så fort jag kommer tillbaka från Kreta ska jag spendera mer tid där, var så säker! Nu måste det bli ordning på loftet!

Till middag i går blev det Caesarsallad – jag tog kalkonbacon istället för vanlig bacon – så fräscht och gott!
Till det såg jag och Daniel Passengers med Chris Pratt och Jennifer Lawrence, bra tyckte jag! Märkligt slut dock..


I dag fyller min älskling 43 år! Så grusig i ögonen och halvt yr i bollen ställde jag mig och bakade chokladmuffins som han ville bjuda på jobbet. 


Dagens lunch! Kryydig köttfärssås (på kokosgrädde) med tagliatelle! YUM!
Nu är det dags för mig att hasta vidare! Ska plocka upp Michelle på jobbet för födelsedagspresentjakt! 😉
P&K! 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

9 kommentarer

Caroline 17 maj, 2017 - 04:09

Bakade dessa nu i natt på jobbet. Blandade de torra ingredienserna hemma i en påse och blandade allt annat utom ägg i en separat flaska och tog med. Färdigställde på jobb (Jobbar natt.) Sååå goda de blev! Tom kollegor som tittade ner inom på kaffe tyckte de var jättegoda! Föredrar nog dessa framför de med färskost i fastän de oxå är goda! Full pott!! Och jag som inte ens är förtjust i bakverk med kokosmjöl haha.
TACK!! <3

Svara
Caroline 17 maj, 2017 - 04:11

Glömde ju även tillägga att jag inte använde honung utan tog sukrin – ca 0,5 – 0.75 dl. Blev hur bra som helst!

Svara
M 10 maj, 2017 - 13:26

Vilka recept du delar med dig av! Blir hungrig på riktigt. 😃 Skrev en kommentar till ditt inlägg om din resa till Kreta men den kom inte med. Vill önska er fina dagar i solen och värmen. En sådan resa ska jag investera i framöver, det låter underbart.
Kram 💗

Svara
Åse 10 maj, 2017 - 14:15

Tack snälla! Vad märkligt att den försvann! KRAM tillbaka! 💗

Svara
Jeanette 10 maj, 2017 - 07:33

Hej fina:)
Ha en härlig vecka, ser fram emot bilder från Kreta:)
Kraaam Jeanette

Svara
Åse 10 maj, 2017 - 14:21

Taaaaack! ❤️☀️ KRAM

Svara
Marianne Magnusson 9 maj, 2017 - 15:48

Alltid lika härligt att få ta del av vad du förmedlar. Idag blir det för mig din kycklingkebab och det är inte första gången…
Du inspirerar på så många sätt !

Svara
Marianne 9 maj, 2017 - 15:47

Alltid lika härligt att få ta del av vad du förmedlar. Idag blir det för mig din kycklingkebab och det är inte första gången…
Du inspirerar på så många sätt !

Svara
Dani - 145 kilo till 65 kilo 9 maj, 2017 - 15:30

Jag har nog aldrig ätit kalkonbacon, spännande!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.