Ostrutor glutenfritt LCHF

av Åse

Ja vad ska man kalla dessa? Inte ostfrallor för de är ju inte runda, ostbröd har jag redan, ostscones, näääää… kesobröd med ost – ja kanske! Äh de får heta Ostrutor!
Jag gjorde helt enkelt kesobröd med västerbottensost! YUM!!
Kanske trettondagens frulle!?
KRAM på er! Nu drar vi hem till syster yster och myser! ❤️


Sååååå gott alltså med långfrulle och goda pålägg!
ERa favoritpålägg, vad är det?
Jag är ju en sucker för ägg! I alla former! Annars leverpastej med inlagd gurka eller ost- och skinka!




Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ostrutor Glutenfritt LCHF


  • Författare: åse falkman fredrikson

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1/2 liten burk keso (125 gram)
  • 3 msk kokosmjöl
  • 3 msk mandelmjöl
  • (om du är nötallergiker ta 5 msk kokosmjöl istället)
  • 1 msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk deodoriserat smält kokosolja eller annan neutral olja
  • 1 nypa salt
  • Topping: 1 dl riven västerbottensost

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr.
  2. Blanda alla ingredienser med stavmixer.
  3. Fördela smeten på bakpappersklädd plåt.
  4. Strö över den rivna osten.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 – 20 minuter.
  6. Skär sedan i 4 bitar.

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

6 kommentarer

Maria 9 februari, 2018 - 09:51

Fantastiskt goda! 😊
Går de att frysa?
/Maria

Svara
Åse 9 februari, 2018 - 23:17

Javisst! =))

Svara
Eva 16 januari, 2018 - 12:27

Ett saftigt och luftigt bröd som får god och spröd yta av osten.
Toppentecept som definitivt kommer att göras igen 😊

Svara
Linda 7 januari, 2018 - 08:16

Ska testas snarast!! 👍

Svara
ÅsaS 5 januari, 2018 - 20:52

Jag är såå tråkig när det kommer till pålägg. Iaf när det gäller mina tidiga frukostmackor. Då blir det enklast möjliga – bara Bregott! Äter jag på hotell/café/etc då är det skinka, salami, ost, leverpastej.. Ja, allt man kan tänka sig. Konstigt det där, min frukost är ”helig” – den ska vara likadan varje morgon OCH intas så snart jag slagit upp mina blå..
Njut helgen, det ska jag!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 6 januari, 2018 - 12:34

Haha! Bara bregott!? Toka!
KRAM på dig och trevlig trettondag!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.