Myskläder deluxe!

Hej sköna lördag! Åh sovmorgon i morse! vet inte när det hände senast! Börjar känna mig i form igen efter förkylningar och resor. Tyvärr är inte ryggen bättre, det onda kom tillbaka. Men nu har jag ju en vecka med pilates framför mig och hoppas det hjälper! Sedan har jag tid hos osteopaten dagen efter jag kommit hem!

Daniel är hemma hos syrran och svåger och tittar på fotboll och jag ska ta mig över jag med med småtjejerna. Har dragit på mig de snyggaste och skönaste myskläderna ever!!! Var lite kul igår, ni kan läsa mer här.
Hur som! Paljettsweatie (Benisha) och de skönaste baggy sweatpantsen (Alayna) kommer från Provrummet och härliga Suzanne Nilsson! Skulle vilja ha HELA Suzannes nya kollektion!!! Love it!!
Härligt att vara klädd men ändå bekvämt!! Tummen upp!!!

Nåväl, nu ska jag hem till sis och äta Pulled Pork! Åh så gooooooott!!!!
Hörs vänner!

 

IMG_2713

IMG_2716

IMG_2717

Kommentarer

  1. Anett säger

    Oj, herlige bukser !!! Jeg måtte rakt inn på Provrummet og kjøpe ett par i grått og ett par i svart – gleder meg til de kommer ! Takk for tips !

  2. Lotta säger

    Det här har ingenting med myskläder att göra. Men ville bara berätta att jag hittade din sida nyss och idag gjorde jag dina köttbullar. Dom blev förbannat goda :-)
    Det var bara det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *