Hej raringar!
I dag har jag börjat boosta mig med SuperGreens från LS Nutrition. Jag har en väninna som äter det och är så mycket piggare och aldrig förkyld längre så det tänkte jag prova! Återkommer med recension framöver! Det är ekologiskt och inga syntetiska tillsatser och det smakar verkligen – gräs. Men gott på något sätt!?
Någon med erfarenhet??

IMG_1176

Frukosten blev också en riktig boost, det här ger en perfekt lång mättnad! Äggsmör åt jag massor när jag viktminskade med LCHF första gången och det finns även med i min kokbok som en av mina favoritfrukostar.

1/2 del kesobröd (jag delar kesobrödet i fyra delar)
1 ägg
1 msk smör
0,25 avokado
salt, svartpeppar

Koka ägget nästan hårdkokt. Dela kors och tvärs i en äggskärare och mosa med rumsvarmt bregott (eller smör) salta och peppra.

IMG_1183

IMG_1185

Uuuuuuunderbara brickor från Rice! Älskar dem! Perfekta till frukosten eller till barnen för plock. Love love them!

IMG_1181

IMG_1178

Tycker ni jag behöver fler slickepottar?? ;) Och ändå syns inte alla ;) haha! Men en underbar färgklick i mitt vita kök, don’t you think? De flesta Rice såklart! (Nej jag är inte sponsrad av Rice! hihi)