Härliga lördag!! Solen skiner från blå himmel och det där dåliga humöret jag var på i går kväll är ett minne blott!
Det är MELLO lördag och jag funderar redan på vad som ska serveras till mat  i kväll! Vinet har jag klart, jag är sugen på ett ekologiskt Alsace och så ska jag hitta något passande till det! Alsace är ju perfekt till orientalisk mat så det blir kanske indiskt i dag i stället? (Blev kebabsallad i går då jag var gräsänka)
Fruktsallad till barnen som godis och jag funderar på en limepanacotta till oss!
Kanske sitter ni inne med ett riktigt bra orientaliskt recept???
I dag är det även ELVA ÅR sedan jag och min Daniel träffades för första gången och har varit oskiljaktiga sedan dess ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

IMG_1436


I går kom ett så vackert ko-ko no halsband som jag blev kär i och beställde och efter lite mailande med jättetrevliga Caroline som står bakom vackra ko-ko no så ville hon att  även  56kilos bloggläsare skulle få möjlighet till ett! Bra va!? =)

Jag beställde ett genombrutet stort Secret ägg och så den vackra Shimmering länken i 90 cm och just den kombinationen kan bli din ♥

För att vara med och tävla:

  1. Gilla ko-ko no på facebook (om du har FB) så kan du bli fortsatt uppdaterad och inspirerad även senare!
  2. Länka till ett ko-ko no som du skulle velat ge till dig själv i present :)

PS : Vill du försäkra dig om ett eget smyckesägg till påsk? Ko-ko-no ger dig 10 %rabatt på alla sina vackra secrets fram till påsk!!
Lägg in koden 65 i kassan i ko-ko nos shop :)

Tävlingen pågår t.o.m. tisdag eftermiddag!

IMG_1441

IMG_1455

Nä nu väntar hemmet, måste få lite städat innan det blir lite ärenden på Väla och Ica Maxi =)
SKÖN LÖRDAG finingar!!

PS: Jag har skapat en sida där ni kan dela med er ♥

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Print