Hej raringar! Hur går det för er med utmaningen till bättre fysik?
Här går det galant! (kosten) I måndags och i tisdags kom jag inte ut och tränade. Måndag och Torsdagar är mina fastedagar där jag äter enligt 5:2 (24 timmar) andra dagar äter jag oftast enligt 16:8, men inte alltid.
Två hektiska dagar med skolstarter, massor av jobb som halkat efter men NU ska jag svida om och bege mig till gymet! Blir ”bara” löpbandet och på fredag blir det Indoor Walking kl 10 på ett nytt gym jag ska prova, jag får ”hålla handen” med min vän Annika som vill ha över mig till det gymet ;)

Tänkte bara visa denna söta och übersköna tröjan som jag köpte på Mathilde i Stockholm, i märket F.A.V Den är One Size och finns i massor av färger, vill ha dem ALLA!! Kul att ha hittat ett för mig nytt märke!

IMG_1760
Top F.A.V, byxor Coster Copenhagen, skor Ldir

IMG_1764-Redigera

IMG_1763