Lördagsfeeling! Just ja, fredag!

Hej på er! Redan 3 januari! Nu går det snabbt! Fast jag är fortfarande vilsen i dagarna, jobb och skolor börjar inte förrän nästa vecka så än råder det semesterlunk här. Jag trodde det var lördag idag, men det är ju bara fredag!! haha =)
Victoria med familj kom ner i går kväll så nu har vi några dagar tillsammans ♥

IMG_6039

IMG_6041
Ett gäng med goa ungar som längtat efter varandra!

IMG_6045
Kycklingcurry gratängen från min första bok som nog är ett av mina absolut mest populära recept 

IMG_6046
Stor och god frukost har vi och Riisarna som tradition att äta när vi ses. Mums!

IMG_6047

 

Nu ska vi göra stan tänkte vi! Som Helsingborgare är jag tyvärr väldigt lite i stan, blir oftast att jag åker ut till Väla, men det är inte samma sak som att strosa omkring på stan eller hur!?

Kika in lite senare! För då tänkte jag tävla ut ett personligt signerat exemplar av min bok! KRAM!!

Kommentarer

 1. Zainab säger

  Hej åse! jag har för ett tag sedan köpt en bakepro påse från lifebutiken för att använda i en av dina muffinsrecept, dockglömt bort den lite och inte öppnat den eller använt det någonting. Rensade i kökshyllan igår och läste på påsen att utgångsdatumet var januari 2013!!! jag har helt glömt bort att den skulle gå ut, köpte den i julas förra året och visste inte att den hade så kort hållbarhet då. Den kostade hela 150 kr för en 400grams rackare:(( ska jag slänga den eller går den att använda i bak? vill inte bli förgiftad eller nåt, men tänkte att eftersom den inte är öppnad så kan den inte vara så stor skada eller vad tycker du?:P
  Super tacksam för svar//Z

  • säger

   Hej! Protein har alltid ganska kort hållbarhet. Tex mejeri (proteinpulver är ju vassle) håller ju bara ett ganska kort tag. Tyvärr!!

 2. säger

  Åh vilka vackra bilder du tar!!! Får jag fråga vilken kamera det är du använder dig av? Redigerar du bilderna efteråt? Jag förstår givtevis att du har en talang när det gäller foto, men din kamera verkar inte gå av för hackor den heller. Tack för en fin och inspirerande blogg. Hälsa även Victoria att jag älskar hennes blogg också. Trevlig helg!

  • säger

   TACK! Jag använder en Canon 5D med lite olika objektiv. Redigerar (kontrast, vitbalans, skärpa, ljus) i Adobe Lightroom. Trevlig helg!

 3. säger

  Härligt med vänner på besök, det behövs emellanåt ♥
  Även om jag jobbar är jag vilse på dagrna, känns som onsdag idag tycker jag, vilken tur att det inte stämmer:)
  Här blir det VÄLA en heldag på söndag, läääängtar :)

  Trevlig helg ♥

 4. Sara säger

  God fortsättning och grattis till din nya bok :D. Så mysigt, ja att visa Väla är ju inte att visa Helsingborg :). Jag måste erkänna att som Helsingborgare så ser man inte det där ”extra” som många turister och besökare gör. Vi har ju verkligen en fin stad, många fina parker, Sofiero slott, Fredriksdahls friluftsmuseum m.m. Önskar er en fin dag.

  Kram

 5. säger

  Det är så kul när ni och Riis träffas. Det blir så många härliga inblickar och man verkligen kan känna värmen, gemenskapen och vänskapen som finns mellan er.
  Letade reda på kycklingreceptet i din kokbok igår när du visade middagen på Instagram. Det får nog bli den middagen här någon dag. Ser otroligt gott ut!
  Ha så kul nu! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *